+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Viime viikon kestäneellä Hua Hinin reissulla huomasimme, että myös Thaimaassa on täysin mahdollista laatia taksiasemille ja jopa rantamyyjille hinnastot, joita turistikin osaa lukea.

Totta se on. Pattayalla eivät millään tunnu saavan näitä katukaupustelijoita, rantamyyjiä ja mopotakseja kuriin ja järjestykseen, mutta Hua Hinissä tuntuu olevan itsestään selvää, että täytyyhän turistin ymmärtää mitä mikäkin hänen käyttämänsä tuote tai palvelu maksaa.

Alla olevassa kuvassa ihan vain esimerkin vuoksi rantamyyjien “ruokalista” siihen liittyvine hintoineen. Näitä hinnastoja on kaikkialla, mistä vain on käynti rannalle. Taksiasemien yhteydessä on samanlaiset hinnastot.

taulu

Otettiin tuohon otsikon yhteyteen vielä kuva turistipoliisin päämajasta, joka Hua Hinin tyyliin on sijoitettu sinne, missä turistitkin liikkuvat, eli hotellialueen ja rannan välimaastoon. Pattayalla se on piilotettu Buddha Hillille nousevaan jyrkkään mäkeen.

Lisäksi turistipoliisin Hua Hinin toimipisteen ovessa lukee englanniksi, missä asioissa turisti voi poliisinsa puoleen kääntyä.

Näistä asioista pisteet Hua Hinille suurin piirtein 6 – 0 Pattayaan verrattuna.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: