+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Prachuap Khiri Khanin provinssin terveystoimi antoi toivonkipinää myöhemmin tässä kuussa mahdollisesti tapahtuvasta baarien (luvallisesta) avautumisesta.

Hua Hinin baarinpitäjiä ja pubien isäntiä on kehoitettu hakemaan avaamislupaa 15.1.2022 mennessä, mikä tietää hyviä uutisia Soi Bintabahtille ja sen ympäristöön. Siellä kun on ollut aika hiljaista jo riittävän kauan. Monet yritykset ovat olleet kiinni jo reilusti yli vuoden.

Temppu ja miten se tehdään käy tällä kertaa niin, että kaikki baarit ja pubit koko provinssissa hakevatkin nyt ravintolalupia ja avaavat ovensa niiden turvin. Ravintolat saavat tarjoilla alkoholia ja elävän musiikin esittäminenkin ravintoloissa on sallittua.

Ravintolalupahakemuksen saa ottamalla yhteyttä alueen District Disease Control Action Centeriin tai provinssin Public Health Officeen.

Terveysviranomainen ohjeistamassa Bangla Roadin varrella sijaitsevan baarin henkilökuntaa Phuketin Patong Beachilla. Tämä tullee olemaan linja myös Hua Hinissä.

Luvan saaminen edellyttää SHA+ -sertifikaatia ja muita viranomaisten ravintolaluvan myöntämiselle asettamia vaatimuksia. Kaikki ravintolalupia hakeneet paikat tullaan tarkastamaan ennen lupien myöntämistä.

Jahka luvat on myönnetty ja luvan saaneet ovensa avanneet, tulevat eri viranomaiset tarkkailemaan ja ohjeistamaan uusien ravintoloiden toimintaa.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: