+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Uuden vuoden juhlinta on viime vuosina ollut vähän vaisumpaa Hua Hinissä, mutta tänä vuonna ovat asiat toisin.

Jokaisella vähänkään hienompana itseään pitävällä hotellilla on luonnollisesti omat uuden vuoden vastaanottajaisensa illalliskortteineen, joiden hinnat vaihtelevat suuresti.

Otetaan niistä tärpeiksi vaikka Father Ted’s, jossa esiintyy BANGKOK BLUES BROTHERS aitoon Jake & Elwood -tyyliin. Tiketti maksaa vain 495 bahtia ja juhlat alkavat klo 18.30. Elävää musiikkia on luvassa klo 19.30 alkaen.

Hua Hinin parhaana irkkupubina pidetty Father Ted’s löytyy osoitteesta 19 Damnernkasem Rd.

Tarvitseeko sitä uutta vuotta aina samalla tavalla viettää?

Muina tärppeinä mainittakoon vaikka Sheraton, joka tasoonsa nähden tarjoaa sangen kohtuullisilla hinnoilla hyvät eväät ja monipuolisen ohjelman. Tarkempaa tietoa illan kulusta ja tarjolla olevista illallispaketeista saat soittamalla numeroon 032 708 000 ja alanumero 1112.

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen FB.huahin@sheraton.com
Line: https://lin.ee/8jrX

Kaikille niille, joilla ehdottomasti on liikaa rahaa, on tietysti aina Inter Continentalin 12.000 bahtin hintainen uuden vuoden ilta. Sanotte vaan hovimestarillenne, että tekee varauksen ja sanoo autonkuljettajallenne, että on kuudelta valmiina viemään teidät uuden vuoden vastaanottajaisiin Inter Continentaliin.

Lapsille olisi luvassa 6.000 bahtia alennusta, mutta kyllä kai ne tällaisena iltana jäävät kotiapulaisen hoitoon?

Sheratonin kattaus näyttää hyvältä.

Suomalaiset ehkä kuitenkin haluavat ottaa uutta vuotta vastaan tutussa Happy Pigissä, soi 94. Ravintolan keittiön sielu Suthiporn Siljamäki on valmistellut uudeksi vuodeksi neljä erilaista ruoka-annosta suomalaiseen makuun ja Kamputsean rajalta puhelimeen tavoitettu Sipi kertoi luvassa olevan myös ohjelmaa.

Happy Pig on Hua Hinin suurin suomalaisravintola, mutta teehän silti pöytävaraus numerossa 08 7911 8119. Soittaa voi ihan suomeksi.

Hintataso on erittäin kohtuullinen muihin tässä esiteltyihin paikkoihin verrattuna.

Hyvistä eväistään tunnettu Happy Pig lupaa uuden vuoden spesiaaleja sekä perinteistä tunnelmaa.

Vähän Happy Pigin henkinen, mutta rannalle viety vaihtoehto on Hua Hin Beach Countdown by Pepsi, joka järjestetään Inter Continentalin edustalla olevalla rannalla.

Tapahtuma alkaa klo 18 ja ilotulitukset klo 22. Rannalla myydään Vana Nava Hua Hin -vesipuiston ravintolan keittiön valmistamia ruokia ja elävää musiikkiakin on tarjolla.

Alueelle pääsee ilmaiseksi eikä mitään varauksiakaan tarvita.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: