+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Luckin käsittämätön tunnettuisuus täällä Hua Hinissä ei ikinä lakkaa hämmästyttämästä minua. Eilenkin piti kahteen paikkaan esittäytyä tittelillä “Luckin mies” ennen kuin oivalsivat, millä asialla tässä ollaan.

Kaikki sai alkunsa siitä, kun silloin vielä Bangkok Hospital Hua Hinin markkinoinnista vastannut Irene vei Luckin mukanaan Hua Hin Ladies’ Clubin kokoukseen, jossa esitteli sekä Luckin että Hua Hinin Suomalaisen kaupungissa yritystoimintaa harjoittavalle tai muuten päättävässä asemassa olevalle naisjoukolle. Sittemmin on Luck saanut aina Hua Hiniin tullessaan rientää kissanristiäisistä toiseen ilman, että häneltä itseltään juurikaan kysellään onko järkee vai ei? No, pääasia, että vaimo viihtyy, olen ajatellut.

Tänään on tämän keikan viimeinen päivä. Katamaraani kohti Pattayaa lähtee kello 15. Sen paatin nopeudesta saa kuvan vasta sitten, kun katsoo sen menevän heittämällä ohi jostain sellaisesta, mitä itsekin pitäisin pikaveneenä.

Yhtä kaikki, huomenna alkaa lehden taitto, maanantaina mennään painoon ja ensi viikon lauantaina tulee Hua Hinin Suomalainen jakeluun.

Sanoo Luckin mies.

On sitä kurjempiakin virkoja kuin tämä Luckin miehenä toimiminen.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: