+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Maanantaina oli niin monta tapaamista, että vuokrasin käyttööni auton ja kuljettajan ja perustin toimiston auton takapenkille.

Mr. Danin kanssa ennakkoon sovitun erityisjärjestelyn mukaisesti talon kaksi työntekijää tuli vähän tavallista aikaisemmin töihin laittamaan minulle aamiaista, jotta sain jotain syödäkseni ennen vuokra-auton tuloa. Tulivat ihan mielellään, koska tiesivät meillä Luckin kanssa olevan tapana jättää aina lähtiessämme runsaat tipit.

Auton tultua lastasin siihen lehtiä, kirjoja ja sen vasta hankitun Media Padin toimistotekniikkaa edustamaan. Nytpähän nähtäisiin, mihin siitäkin oikeasti on. Reittisuunnitelma oli selkeä: Bangkok Hospital Hua Hin, Hua Hinin Seudun Suomalaisten uudet toimitilat, Tee Time Golf, Hua Hin Ham, Bacon & Meat, Hua Hin Law Office, Sampraya Social ja paluumatkalla vielä Evergreen.

Tyrkyllä oli ilmoitustilaa ja kirjoja. Paikkojen välillä autossa istuessani soittelin tapaamisia loppuviikolle ja yhden vielä samalle illallekin. Lisäksi lähettelin ja vastaanotin sähköposteja pitkin päivää. Päivän mittaan oli mahdollisuus myös alkaa hahmotella tätä tekstiä. Huawei todella näytti kyntensä pitkin matkaa. Hyvä ostos!

Mutta kaikkein parasta päivässä oli sittenkin se, ettei siihen turhaan herätty. Matkan varrelle jäi niin kirjoja kuin ilmoituksiakin. Tyytyväinen saa olla. Iltatapaamisessa hoitui vielä yksi tärkeä kuvakin siihen eiliseen artikkeliin.

Huomenna onkin sitten soi 94 -päivä.

Hua Hinin Seudun Suomalaiset muutti väljempiin tiloihin heti vuodenvaihteen jälkeen. Siellä piti käydä kahvilla ja piirtämässä pari lisäystä seuraavan lehden karttaan.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: