+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Hua Hinin maine yhtenä Thaimaan turvallisimmista, siisteimmistä ja laadukkaimmista lomakohteista ei suinkaan ole tuulesta temmattu.

Takiabista Cha-Amiin saakka yltävä loistohotellien ketju takaa sen, että niiden ympäristö ja rannat pysyvät siisteinä. Samalta alueelta löytyvät kuninkaalliset kesäpalatsit ovat nekin osaltaan takaamassa sen, että alue on turvallinen ja siisti. Edesmennyt hallitsija Rama IX asui omassa kesäpalatsissaan pitkiä aikoja koko valtakautensa ajan.

Kuninkaallisen laivaston sekä poliisin ja armeijan harjoituskeskusten sijoittuminen Hua Hinin alueelle tuo turvaa niin täällä oleville turisteille kuin paikallisille asukkaillekin. Hua Hinissä käyvät harjoittelemassa miltei kaikkien aselajien ja poliisin erikoisjoukot.

Rama VI:n kesäpalatsi kuuluu ehdottomasti koko provinssin ykkösnähtävyyksien joukkoon. Varustaudu kunnon kävelykengillä ja varaa koko päivä aikaa.

Rikollisuus Hua Hinissä on hyvin alhaisella tasolla muihin turistikohteisiin verrattuna. Voisi melkein sanoa, että ainoan uhan turisteille muodostavat tiettyyn vuodenaikaan merivedessä uiskentelevat meduusat, joita kannattaa vältellä niiden iholle toisinaan jättämän kirvelevän matkamuiston vuoksi.

Kun nyt rannat ja uiminen tulivat puheeksi, niin rannoilta löytyy toisinaan hyvinkin teräväreunaisia kiviä, joista saattaa tulla haava jalkapohjaan. Siksi niitä varvastossuja myydään rantojen myyntikojuissa.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: