+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Kuluva viikko on perinteisesti sitä aikaa vuodesta jolloin muistellaan, mitä kaikkea vuoden mittaan onkaan tapahtunut.

Näin tekee myös Google, joka vuosittain julkaisee vuoden aikana eri kategorioissa tehtyjen Google -hakujen tilastot. Thaimaassa eniten hakuja on kerännyt paikallinen KELA -kortti, toiseksi eniten on kiinnostanut televisiotähti Tangmon tapaturmainen kuolema Chao Phraya -joella ja kolmanneksi kiinnostavin on ollut hallituksen subventoima kotimaan matkailuetu Khon La Khrueng, jonka puitteissa matkalaisille korvataan puolet heidän hotellihuoneidensa tai esimerkiksi lentolippujensa hinnoista.

Tangmon kuoleman tutkintaa seurattiin näilläkin sivuilla tarkkaan.

Niitä matkakohteita etsittäessä Hua Hin pärjäsi sangen hienosti. Kaikkein kysytyin kohde oli luonnollisesti Bangkok ja yllätyskakkonen oli Suphanburi. Mitähän sielläkin on?

Kolmanneksi eniten haettiinkin sitten jo Hua Hiniä, neljänneksi Chiang Maita ja kärkiviisikon täydentää vielä Rayong. Jostain syystä Thaimaan kv. suosituimmat matkakohteet Phuket ja Pattaya eivät thaimaalaisten keskuudessa viiden kiinnostavimman kohteen kärkijoukkoon mahdu.

Thaimaalaisten viisi kiinnostavinta ulkomaan matkakohdetta vuonna 2022 olivat Googlen mukaan järjestyksessä Singapore, Vietnam, Laos, Japani ja Etelä-Korea.

Kätevän lentomatkan päässä sijaitseva Singapore kiinnostaa thaimaalaisia.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: