+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Nyt voidaan ainakin hetkeksi lopettaa väittely ja spekulointi sillä, kumpi on enemmän thaimaalaismatkailijoiden suosiossa: Pattaya vai Hua Hin?

Kävi nimittäin niin, että Agodan julkaisemien tilastojen mukaan Pattaya voitti tämän kisan.

Kun katsotaan thaimaalaisten eniten hakemia kohteita vapun pitkää viikonloppua 29.4.-2.5. sekä tulevaa Visaka -viikonloppua varten, niin kaksi suosituinta kohdetta ovat Pattaya ja Hua Hin. Phuket ylsi hakusuosikkien kolmoseksi, Bangkok neljänneksi ja Khao Yai viidenneksi. Kympin sakin täydensivät järjestyksessa Chiang Mai, Krabi, Kanchanaburi, Chonburi ja Koh Chang.

Pattaya on thaimaalaisten ykkössuosikki ainakin Agodan tilastojen mukaan.

Samasta hakutilastosta käy ilmi ulkomaille halajavien thaimaalaisten olevan kaikkein kiinnostuneimpia äskettäin matkustussääntöjään vapauttaneista Singaporesta ja Etelä-Koreasta. Ainakin, mitä pitkien viikonloppujen viettämiseen tulee. Ilmeisesti monella on ollut mielessään pitkän viikonlopun jatkaminen vähän pidemmäksi ajaksi, sillä kymmenen haetuimman joukkoon mahtuivat myös Yhdysvallat, Iso-Britannia, Ranska ja Sveitsi.

– Kilpailu turistien sieluista muuttuu koko ajan tiukemmaksi koronatartuntamäärien pudotessa ja rokotusasteen noustessa kaikkialla maailmassa, sanoo Agodan CEO John Brown.

– Tämän päivän voittajia ovat maat, jotka onnistuvat löytämään tasapainon koronaturvallisuuden ja maahantulon helppouden välillä, hän analysoi.

Singapore on yllättävän monimuotoinen lomakohde pienuudestaan huolimatta.

Kun vielä kerrotaan Thaimaan olleen maaliskuun 2022 kaikkein eniten haettu matkakohde Agodalla koko maailmassa, niin eivätköhän nämä matkailualan tilastot taas vähäksi aikaa olleet tässä.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: