+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Jo jonkun aikaa vireillä ollut hanke rakentaa eräänlainen näköalapolku Khao Hin Lek Fain näköalapaikan yhteyteen liikahti hieman lähemmäksi toteutumistaan.

Maanantaina 30.5. kaupungintalolla päätettiin hakea rakennuslupaa kaikkiaan 124 rain (19,8 ha) suuruiselle alueelle Sky Walk -näköalarampin raknetamista varten. Jahka rakennuslupa on myönnetty, alkaa hankkeen budjetin valmistelu ja sen valmistuttua projekti siirtyy provinssin yleisten töiden osastolle toteuttamista varten.

Vuonna 2021 Hua Hinin kaupunginjohtaja Nopporn Wuttikul uskoi Sky Walk -projektin tuovan Hua Hinin alueelle yhden turistinähtävyyden lisää.

Kai tuonne jonnekin kunnon ravintolakin saadaan, jahka paikka avataan?

– Onhan meillä jo ennestään nämä puhtaat vedet, upeat rannat ja erinomainen ilmasto, mutta me tarvitsemme uusia houkuttimia saadaksemme alueellemme uusien turistien lisäksi myös jo täällä käyneitä turisteja palaamaan takaisin katsomaan, mitä uutta Hua Hinillä on heille tarjottavanaan, kaupunginjohtaja sanoi.

– Ennen ihmiset tapasivat tulla Hua Hinin seudulle ainoastaan rantojen vuoksi, mutta nyt he tulevat viettämään aikaansa yömarkkinoilla, Rajabhaktin muistomerkillä, vesipuistoissa, Cicadan ja Tamarindin alueilla jne. Tulevaisuudessa se voi hyvinkin olla Sky Walk, jota tänne tullaan katsastamaan, hän lisäsi.

Oheisissa kuvissa pari esimerkkiä siitä, miltä valmis Sky Walk näköalapaikan yhteydessä voisi näyttää.

Laajalle alueelle tulee varmasti muitakin aktiviteetteja, jahka alkuun päästään.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: