+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Yksi Hong Kongin tunnetuimmista vuosittaisista tapahtumista on tähän saakka ollut Dragon Boat Racing Championship.

Nyt ovat tämän tapahtuman järjestäjät ilmoittaneet siirtävänsä koko tapahtuman vuonna 2023 Thaimaahan ja Pattayalle, mikäli Hong Kongin nykyiset koronarajoitukset pysyvät voimassa.

Asiasta päätettiin Hong Kong China Dragon Boat Associationin online -kokouksessa lauantaina 17.9. Kilpailu on tarkoitus järjestää Pattayalla elokuussa 2023. Tiettävästi lajin kattojärjestöllä International Dragon Boat Federationilla ei ole mitään siirtoa vastaan. Järjestettiinhän tämänvuotiset joukkue MM -kisatkin heinäkuussa Yhdysvaltain Sarasotassa.

“Hong Kongin nykyiset karanteenimääräykset ja muut koronarajoitukset ovat edelleen ankarammat kuin muissa maissa”, liiton lausunnossa todetaan.

Dragon Boat -kisoissa etenkin lähtövaihe on melkoista rymistelyä. Kuva IDBF.

Nykyisten määräysten mukaan on yleisötilaisuuksien järjestäminen tehty erittäin vaikeaksi ja isompien yleisötilaisuuksien käytännössä mahdottomaksi. Hanki siinä sitten sponsoreita tapahtumalle, jota ei oikeastaan voi järjestää, jonne ei pääse kuin erittäin rajoitetusti yleisöä ja johon ulkomaalaiset toimittajat ja kuvaajat eivät pääse.

Tekemätön paikka näillä säädöksillä, on järjestäjien viesti päättäjille.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: