+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Honda LPGA alkoi torstaina Pattayalla ja kahden pelipäivän jälkeen sitä jatketaan tänään lauantaina 25.2. thaimaalaisjohdossa.

LPGA -tourin debytantti Natthakritta Vongtaveelapin vahva toinen päivä 9.113 maksaneen katsojan silmien edessä vei hänet kokonaiskilpailun johtoon. Natthakritta selvitti Siam Country Clubin Old Course -kentän tuloksella 65 ja sai kahden päivän kokonaistulokseksi 132 lyöntiä, mikä on yksi vähemmän kuin toisena olevalla Ruotsin Maja Starkilla, joka perjantaina sai tuloksen 67.

Vain pisteen päässä Starkista vaanivatkin sitten Celine Boutier, Nelly Korda, Emily Kristine Pedersen, Jenny Shin ja Jaravee Boonchant kokonaistuloksella 134. Tiukkaa on kärjessä ja mitä tahansa voi vielä noiden viiden kesken tapahtua viikonlopun aikana.

Toinen kilpailupäivä meni nuorelta thaimaalaiselta todella hyvin.

Nyt jännitetään, kuinka 20 -vuotiaan Natthakrittan hermot kestävät. Kuten sanottu, hän on tourin ensikertalainen ja pääsi Honda LPGA -kisaan mukaan voittamalla tammikuussa järjestetyn kansallisen karsintakisan.

Itse hän kertoi olevansa hyvin jännittynyt ja hermostunut pelatessaan kotiyleisön edessä näin suurten tähtien joukossa ja osana golfin suurtapahtumaa Thaimaassa.

– Tänään peli kulki todella hienosti. Sain pidettyä avauslyöntini suorina, mikä helpotti toiseen lyöntiin lähtöä ja puttikin kulki. Etenkin takaysillä. Ensimmäiset 9 reikää olivat vähän epätasaisempaa tekemistä. En tiedä miksi, nuori nainen kommentoi suoritustaan.

Maja Starkin tie LPGA -tourille on kulkenut Oklahoma State Universityn ja European Tourin kautta.

Kisan voittajalle on Pattayalta tiedossa kunnon tili: 255.000 dollaria (212.580 €) kaikkiaan. Kokonaispalkintopotti on 1,7 miljoonaa dollaria eli reilut 1,6 miljoonaa euroa. Lisäksi yhdellä maailman parhaista naisgolfareista on mahdollisuus voittaa Honda Accord tekemällä hole-in-onen Old Coursen 16. reiällä.

Mikäli haluat seurata kisan etenemistä televisiossa tai netissä, niin PPTV HD 36 -kanava näyttää sitä suorana ja netissä saman kanavan osoite on www.pptvhd36.com

Oman suosikkinsa pärjäämistä voi seurata myös Honda LPGA:n erittäin ruuhkaisilla sivuilla osoitteessa www.hondalpgathailand.com

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: