+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Nyt te sitten sen teitte. Tammikuun jälkeen tulin miettineeksi, että kun helmikuussa on vain 28 päivää, niin tuskin meille sentään siinä kuussa uutta lukijaennätystä koittaa, mutta väärässäpä olin. Haluankin tässä yhteydessä koko meidän pienen porukkamme puolesta kiittää teitä, jotka helmikuun aikana kävitte lukemassa Thaimaan Suomalaista yhteensä 257.861 kertaa.

Minulta on toisinaan kyselty, että lukeeko noita alueuutisia Hua Hinistä, Mae Phimistä, Pattayalta ja Phuketista kukaan, joten laskin tänään 1.3. kuinka monta kertaa Pattayan sivuilla oli käyty helmikuun aikana ja sain tulokseksi 14.664 kertaa. Se on aika hyvin, jos verrataan painetun Pattayan Suomalaisen painosmäärän olleen 5.000 kpl.

Mainostajille tiedoksi, että Thaimaan Suomalaisen paikallissivuilla mainostaminen on huomattavan paljon halvempaa kuin painetuissa lehdissä, vaikka lukijoita näyttää olevan enemmän.

Tämä viittaa vahvasti siihen suuntaan, että me emme enää jatkossa julkaise painettuja lehtiä. Tänä päivänä melkein kaikilla on älypuhelin ja Thaimaan Suomalainenkin sen ansiosta aina mukana.

Toinen merkittävä uudistus on koittava toukokuussa, jolloin niitä paikallisuutisia aletaan julkaista vain kolmena päivänä viikossa, eli maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Ajatus tässä on se, että kun porukat yleensä lähtevät takaisin Suomeen viimeistään vapuksi, niin pistetään mekin täysi rähinä päälle taas seuraavan sesongin alkaessa loka-marraskuussa.

Sesonki voidaan katsoa päättyneeksi viimeistään toukokuun alkaessa. Ehdittäisiinkö me yhdessä rikkoa 300.000 lukukerran raja ennen sitä?

Luck

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: