+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Googlen vuosittain julkaisemat tilastot etsityimmistä kohteista eri kategorioissa ovat toisinaan sangen kiinnostavaa luettavaa.

Niin kuin nyt tämä Prachuap Khiri Khanin provinssin alueella sijaitseva Bo Thong Lang Bay, josta kukaan toimituksessa ei ikinä ole kuullut mitään, mutta niin vain lahdelle johtavia ajo-ohjeita on kyselty kaikkein eniten Google Mapsissa vuonna 2022. Bang Saphanissa sijaitseva ranta kallioluolineen päihitti kirkkaasti sellaiset tunnetut rantakohteet kuin Chonburi, Krabi ja Phuket.

Googlen kommentti Thaimaan rannoista yleisesti oli tällainen: “Thaimaan rantakohteet ovat suosittuja niin thaimaalaisten kuin ulkomaalaistenkin matkailijoiden keskuudessa. Suosituimmat rannat sijaitsevat Google Mapsissa tehtyjen hakujen perusteella Prachuap Khiri Khanissa, Chonburissa, Surat Thanissa, Rayongissa, Krabilla ja Phuketissa”.

Lahdelta löytyy kiinnostavia kallioluolia.

Jos joku ihmettelee, mitä teollisuuskaupunki Rayong tuossa joukossa tekee, niin todettakoon esimerkiksi Koh Sametin ja Mae Phimin sijaitsevan Rayongin provinssissa.

Liikenteestä riippuen reilun parin tunnin automatkan päässä Hua Hinistä sijaitseva Bo Thong Lang Bay on saanut Googlen käyttäjiltä yli 900 arvostelua. Viidestä mahdollisesta tähdestä lahdelle on kerääntynyt neljä ja puoli.

Käykäähän katsomassa.

Pikanttina yksityiskohtana rannalla on tämä sen toisessa päässä sijaitseva temppeli.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: