+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Nyt minäkin sitten tiedän, mitä suomalaiset tekevät heinäkuussa. Ne lukevat Thaimaansuomalaista.

Mitenkään muuten ei ole selitettävissä tämän heinäkuun lukijamäärä, joka on 25.692 ja lukukertojakin tuli jo yli 40.000! Tarkka luku on 44.944 lukukertaa. Viime vuoden heinäkuussa meillä oli 19.385 lukijaa, joten parannus on kieltämättä aikamoinen.

Kun katsellaan, millaisia juttuja te luitte, niin ensimmäisenä huomio kiinnittyy siihen, kuinka Thaimaansuomalaisen lukijat parissa päivässä löysivät MaijaGizmon Facebook -sivuilta nämä minun töppäilyihini liittyvät tarinat Suomessa. Pelkästään maanantainen kulttuurishokkini Nordea -pankissa luettiin sen ilmestymispäivänä yli 800 kertaa. Täytyy varmaan jatkossakin mokailla samaan malliin.

MaijaGizmon Facebook -sivuille pääsette helpoimmin klikkaamalla tuossa sivun oikeassa laidassa näkyvää sinistä banneria.

Jutuista suurimman suosion näkyi saavuttaneen juhannuksen maissa julkaistu juttu 24 tunnin ilmoittautumisvelvollisuuden uusituista pelisäännöistä

24 tunnin ilmoittautumisvelvollisuus – Bangkok Post 24.6.2019

ja hyvänä kakkosena tuli juttu Pattayan turistipoliisin keksinnöstä, jota jo ensi turistikaudella aletaan soveltaa Thaimaan muissakin turistikeskuksissa.

Poliisi: “Pattayan malli” monistetaan muihinkin turistikeskuksiin

Sitten tulikin noin 500 lukukerran verran kaulaa Betong on Thaimaan uusi seksipääkaupunki -juttuun.

Betong on Thaimaan uusi seksipääkaupunki

Klikkejä mainoksiin yms.

Kun katsotaan, mihin suuntiin lukijamme ovat riehaantuneet sivuiltamme poistumaan, näkyy siellä jälleen tuo em. Facebook -vaikutus. Kaikkein eniten Thaimaansuomalaisten sivuilta on poistuttu juuri Facebookiin.

Mainostajista Hans Lankari superbannereineen jyrää aivan ylhäisessä yksinäisyydessään ja sitä seuraavat sitten nuo kestosuosikit eli Hua Hinin seudun suomalaiset, Pattaya Suomi -seura ja VPN -Suomi. Radio Mäkelä näyttää ryövänneen perinteisesti River -hotellille kuuluneen paikan viiden sakissa ja myös Bangkok Pattaya Hospital meni tällä kertaa Riverin edelle. Hyvä, kun on vaihtelua.

Vaihtelusta puheen ollen oli heinäkuulle leimallista myös se, että viiden kärkimainostajan väleistä löytyi Facebookin jälkeen klikkejä myös muissa lehdissä julkaistuihin artikkeleihin, jotka oli linkitetty tukemaan omia artikkeleitamme. Tällaisia olivat esim. Iltalehdessä julkaistu Gizmon tekemä Risto Hentusen haastattelu tässä ja sitä 24 tunnin ilmoitusvelvollisuutta koskenut Bangkok Postin julkaisema alkuperäinen juttu johon pääset tästä.

Tulevalta elokuulta emme odota ihmeitä, sillä luvassa on pari katkosta uutisvirtaan, mutta teistä lukijoistahan kaikki kumminkin viime kädessä riippuu. Me lupaamme omasta puolestamme yrittää parhaamme ja uskomme/toivomme saavamme apuja Facebook -sivujemme puolelta tähän savottaan.

Kiitos kuluneesta kuukaudesta. Pysykää kanavalla!

Luck

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: