+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Songkranin aikaan 19.4. paikallisen Harley-Davidson liikkeen edustalla tapahtunut ampumavälikohtaus johtui poliisin tiedottajan mukaan riidanalaisesta varausmaksusta. 

Raakaa on peli rakennuksella, jos yhden varausmaksun vuoksi pitää täräyttää yli 10 laukausta liikkeen seinään ja sisätiloihin, uhkailla turvamiestä ja viedä tältä puhelin, kuten poliisi epäilee tapahtuneen.  Tämän lisäksi Pattayan poliisi on yhdistänyt samana päivänä yksityisasunnossa tapahtuneen ammuskelun moottoripyöräliikkeen tapahtumiin.

– Olemme keränneet kummastakin paikasta patruunoita, tutkineet ampumajälkiä ja tulleet siihen tulokseen, että nämä kaksi tapausta ovat yhteydessä toisiinsa, kertoi Pattayan poliisin apulaispäällikkö Suchart Teerasawat (pikkukuva) alkuviikosta.

Pattayan Harley-Davidson -myymälä.

– Meillä on jo parin epäillynkin nimet tiedossa, mutta tutkimusten tässä vaiheessa niitä ei voi vielä julkaista. Ampumisiin johtaneet syyt ovat niin taloudellisia kuin henkilökohtaisiakin. Emme myöskään voi sulkea pois mahdollisuutta järjestäytyneen rikollisuuden mukana olemisesta näihin tapahtumiin liittyen. Ainakin uskomme ulkomaalaisten olleen osa koko tapahtumaketjua. Lisätietoa tapahtumista kerääntyy koko ajan mm. eri moottoripyöräliikkeistä, joissa olemme käyneet kyselemässä, mitä niissä tiedetään tästä tapauksesta, Suchart kertoi.

– Vaikkemme vielä voikaan kertoa yksityiskohtaisemmin tutkinnan etenemisestä, niin haluan vakuuttaa ihmisille tutkinnan jatkuvan hyvinkin korkealla tasolla poliisiorganisaatiossa, koska epäilemme kv. rikollisten osuutta tapahtumaketjussa.

Ei poliisi sitä suoraan sano, mutta tällaisessa tapauksessa järjestäytynyt rikollisuus tarkoittaa useimmiten ns. liivijengejä.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: