+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Se voi olla asunto, auto, mopo tai vaikka majatalomajoitusta. Niinikään, mikäli haluat myydä jotain Thaimaa -aiheista Suomessa, niin kokeile ilmoitusta Thaimaansuomalaisessa.

Sivuillamme käydään tutkitusti parhaaseen sesonkiaikaan yli 100.000 kertaa/kk eivätkä nämä huippusesongin jälkeen mitatut yli 80.000 käyntikertaakaan aivan vähäisiä ole.

Thaimaansuomalaisen verkkosivuilla on monta erilaista tapaa mainostaa, mutta niille yhteistä on se, että ne näkyvät kaikille lukijoille riippumatta siitä, lukevatko he maksullista vai maksutonta sisältöä. Pelkän tekstin ja kuvan lisäksi voimme toteuttaa esimerkiksi sivuillamme näkyvän mainosvideon tai liikkuvaa kuvaa vaikkapa GIF -animaation muodossa. Teemme tarvittaessa myös äänimainontaa.

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen toimitus@thaimaansuomalainen.com ja kerro, mitä haluat myydä tai vuokrata, niin katsotaan yhdessä mikä tarjolla olevista vaihtoehdoista voidaan räätälöidä sinun tarpeillesi parhaiten sopivaksi. Siitä eteenpäin voimme jatkaa räätälöintiä yhdessä.

Thaimaansuomalaisella on aina ollut se periaate, että mitään ei tarvitse maksaa ennen kuin näet oman mainoksesi toiminnassa sivuillamme. Se pätee tänäkin päivänä.

Muutot ja kuljetukset edullisesti Suur-Bangkokin alueella?
24 h/vrk vartioitu yksiö rauhallisella paikalla Pattayan kupeessa?

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: