+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Se voi olla asunto, auto, mopo tai vaikka majatalomajoitusta. Niinikään, mikäli haluat myydä jotain Thaimaa -aiheista Suomessa, niin kokeile ilmoitusta Thaimaansuomalaisessa.

Sivuillamme käydään tutkitusti keskimäärin 250.000 kertaa kuukaudessa. Sesonkiaikaan enemmän ja kesällä vähemmän.

Thaimaansuomalaisen verkkosivuilla on monta erilaista tapaa mainostaa, mutta niille yhteistä on se, että ne näkyvät kaikille lukijoille riippumatta siitä, lukevatko he maksullista vai maksutonta sisältöä. Pelkän tekstin ja kuvan lisäksi voimme toteuttaa esimerkiksi sivuillamme näkyvän mainosvideon tai liikkuvaa kuvaa vaikkapa GIF -animaation muodossa. Teemme tarvittaessa myös äänimainontaa.

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen thaimaansuomalainen@gmail.com ja kerro, mitä haluat myydä tai vuokrata, niin katsotaan yhdessä mikä tarjolla olevista vaihtoehdoista voidaan räätälöidä sinun tarpeillesi parhaiten sopivaksi. Siitä eteenpäin voimme jatkaa räätälöintiä yhdessä.

Thaimaansuomalaisella on aina ollut se periaate, että mitään ei tarvitse maksaa ennen kuin näet oman mainoksesi toiminnassa sivuillamme. Se pätee tänäkin päivänä.

Muutot ja kuljetukset edullisesti Suur-Bangkokin alueella?
24 h/vrk vartioitu yksiö rauhallisella paikalla Pattayan kupeessa?

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: