+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

The Explorer on Hua Hinissä myynnissä oleva etukirjanen, jonka avulla pääset hyötymään alueen ravintoloiden parhaista tarjouksista.

Olet sitten vakituinen asukas tai ainoastaan käymässä kaupungissa, niin kannattaa ainakin tutkia, mitä kaikkea sinulle sopivia etuisuuksia ja alennuksia Explorer voi tarjota. Reilun viikon päästä, 15.5. alkaen saatavissa olevaa kirjasta myydään ainakin Explorerin toimistolla osoitteessa Body Fit Gym, soi 88 ja tietysti myös firman nettisivuilla.

Netissä näyttää olevan vielä 13.5. saakka voimassa oleva avajaistarjous alennuskirjasesta hintaan 2.000 bahtia, kun normaalihinta on 2.500 bahtia. Eepos toimii siten, että sillä saa 30 % alennuksen ruoka-annosten hinnoista valikoiduissa huahiniläisravintoloissa, kun näyttää heille tilauksen yhteydessä oman kirjansa. Kirjaan lyödään ravintolan sivulle leima, joka osoittaa alennuksen jo käytetyksi. Alennukset ovat voimassa toisinaan koko pöytäseurueelle ja toisinaan henkilömäärää on rajoitettu. Alla oleva kuva kirjasen yhdestä aukeamasta ehkä selventää asiaa parhaiten.

Hua Hinin halvimmat ravintolat eivät tässä luettelossa esiinny, mutta Explorerin avulla avautuu mahdollisuus päästä tutustumaan Hua Hinin paremman luokan ravintoloiden tarjontaan.  Nyt julkaistu kirjanen on voimassa yhden vuoden ja ensi vuonna julkaistaan uusi kirjanen, jossa toivon mukaan on vielä lisää ravintoloita kokeiltavaksi.

Ja mikä parasta, Explorer ei ole ainoastaan ravintolaluettelo. Mukaan on mahdutettu myös hotelleja, erilaisia aktiviteetteja, kylpylöitä ja onpa joukossa joku golf -kenttäkin. Toivottavasti Explorer laajenee myös tuohon suuntaan tulevien vuosien myötä.

Ehdottomasti tutustumisen arvoinen uutuus Hua Hinissä.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: