+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Tiettävästi munkki oli yrittänyt hiipiä talon omistajan makuuhuoneeseen nukkumaan humalaansa pois.

Sri Rachan poliisi sai maanantaina 25.4. ilmoituksen 39 -vuotiaalta Atthaphon Jitchindalta, (pikkukuva) joka kertoi ajaneensa ulos talostaan munkkina esiintyneen humalaisen miehen. Atthaphon kertoi ajautuneensa tappeluun tunkeutujan kanssa tämän yritettyä mennä hänen makuuhuoneeseensa nukkumaan.

Miestä etsimään tulleet poliisit kertoivat löytäneensä kaljun miehen pelkät shortsit jalassa mustelmilla ja ruhjeissaan vaeltelemassa Dara Samut -koulun lähistöllä Sukhumvit Roadilla.

Kuulusteluissa mies ilmoitti nimekseen Boontha Lawichai. Kävi ilmi, että hän oli pyhiinvaelluksella oleva munkki. Iältään 74 -vuotias ja kotoisin Lamphunin provinssista. Munkki oli tukevassa humalassa saadessaan ensiapua Sri Rachan pelastuspalvelun henkilökunnalta, jotka veivät hanet Laem Chabangin sairaalaan jatkohoitoa saamaan.

Vanhan miehen hallussa ollut munkkipassi kertoi, mikä hän oli miehiään.

Atthaphonin kertomus tapahtuneesta oli sellainen, että hän oli lyönyt taloonsa ikkunan kautta kiivennyttä tunkeilijaa kepillä tämän yritettyä kavuta ikkunasta hänen makuuhuoneeseensa nukkumaan. Myöhemmin Atthaphon lievensi kertomustaan sanomalla antaneensa munkin asua luonaan kaksi päivää ennen tappelua, kun tämä oli tullut hänen ovelleen kertomaan tuntevansa Atthaphonin vanhemmat.  Atthaphon itse ei kuitenkaan tuntenut Boonthaa ennen kuin tämä ilmestyi hänen ovelleen.

Edelleen Atthaphon kertoi ihmetelleensä sitä, että Boontha oli jo ensimmäisenä päivänään talossa pyytänyt Atthaphonia hakemaan hänelle alkoholia ja tupakkaa, vaikka se talon isännän mielestä oli munkkien tapojen vastaista.

Sri Rachan poliisi uskoo tapaukseen liittyvän muutakin kuin mitä heille on kerrottu. Munkin osalta tapaus on siirretty lähistöllä sijaitsevien temppelien apottien käsiteltäväksi.

Ensiavun antaminen munkille oli vaikeaa tämän vahvan humalatilan vuoksi.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: