+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Hua Hinissä True Arenalla pelattava 2023 WTA Thailand Open -tennisturnaus alkaa maanantaina 30.1. ja jatkuu aina sunnuntaihin 5.2. saakka.

Puolustava mestari, Puolan Magda Linette (WTA ranking 45.) on ilman muuta paikalla ja kun katsoo järjestäjiltä tullutta osanottajaluetteloa, niin joukossa on mielenkiintoisia nimiä.

17 -vuotias tsekkiläinen Linda Fruhvirtova (82.) ehti jo säväyttää Australian avoimissa ja tuleekin olemaan mielenkiintoista nähdä, kestääkö vire vielä Hua Hinissäkin. Toinen seurattava on varmasti villin kortin järjestäjiltä saanut entinen U.S. Open -voittaja Bianca Andreescu (43.) Kanadalainen oli huippuvuonnaan maailmanlistan nelonen ja on urallaan ansainnut palkintorahoja yli 8 miljoonaa dollaria, mutta hänen nykykunnostaan ei ainakaan Thaimaan Suomalaisen toimituksessa kukaan tiedä mitään.

Bianca Andreescu kuuluu järjestäneen taustavoimansa uuteen uskoon ja kertoo löytäneensä peli-ilonsa uudelleen.

Entä mitä tekee Kiinan Xiyu Wang, jonka ranking -sijoitus ei ole kummoinen, mutta joka Australian avointen nelinpelin semifinaaleissa pelasi Linetten parina? Ei kai Linette nyt sentään kenenkään tumpelon kanssa lähde pelaamaan, vaikka niukka tappio japanilaiskaksikolle tulikin erin 2-1?

Ukrainalainen Anhelina Kalinina (pikkukuva), jonka nostimme esiin viimeksi Hua Hin WTA Openia koskevassa jutussamme, ei ainakaan järjestäjiltä tulleen tiedon mukaan ole vahvistanut osallistumistaan. Hänet löytää ranking -listan sijalla 39.

Ukrainan värejä turnauksessa puolustaa kuitenkin ranking listan sijalla 61. majaileva Marta KostyukSlava Ukraini!

Kiinalaisten aakkosten erilaisuudesta johtuen Xiyu Wangin nimen näkee joskus myös kirjoitusasussa Xinyu.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: