+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Engelbert Humperdinck on koko uransa ajan ollut eräänlainen outo lintu viihdemaailman taivaalla, mutta miehen musiikillisia saavutuksia ei käy kiistäminen.

Tämän miehen kohdalla voidaan todella puhua vuosikymmenten pituisesta hittiputkesta ja tulee olemaan mielenkiintoista nähdä miehen nykykunto. Onhan Engelbertin suurimman suosion päivistä jo jokunen vuosi vierähtänyt, mutta toisaalta, keikkaileehan joku Tom Joneskin edelleen. Aikalaisia.

Tapahtumapaikkana tulee olemaan InterContinental Hua Hin Resort ja esiintyminen järjestetään vain yhtenä iltana 20.8. klo 18 alkaen.

Pilettien hinta 16.000 bahtia sisältää Engelbertin esiintymisen lisäksi kolmen lajin illallisen ja lippuja konserttiin voi ostaa keskiviikosta 3.8. alkaen ticketmajorin nettikaupasta tai ottamalla yhteyttä InterContinental Hua Hiniin puh. 032 616 999, sähköposti events.ichh@ihg.com

Engelbert Humperdinck on uransa aikana myynyt vaatimattomat 140 miljoonaa levyä ja hänen tunnetuimpia hittejään ovat mm. Release Me, The Last Waltz ja Spanish Eyes.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: