+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Eipä näkynyt montaa iloista rantapäivän viettäjää ainakaan Patong Beachillä keskiviikkona, jolloin viiden päivän mahtiviikonlopun oli määrä alkaa Phuketillakin.

Rannalla tavaroita ja palvelujaan myyvät yrittäjät kertoivat ansioidensa yksinomaan laskeneen pitkän viikonlopun koittaessa, mutta syyttivät asiasta sääolosuhteita eivätkä suinkaan turisteja, jotka eivät viitsineet tulla rannalle palelemaan. Tai kuten eräs Phuket Expressin toimittajien tavoittama rantamyyjä kommentoi asiaa:

– Jos nyt unohdetaan suosiolla tämä pitkä viikonloppu ja muistetaan meidän nyt kuitenkin edelleen elelevän matalan sesongin aikaa, niin tämä aika vuodesta on ollut aina hiljaista, jopa ennen koronapandemiaa, koska nyt on monsuunikausi. Kelit eivät todellakaan suosi minkäänlaisia ranta-aktiviteetteja ja se näkyy niin hierontapisteissä kuin ravintoloissakin tässä rannalla ja rannan tuntumassa. Jotain intialaisia tuossa kyllä käy vähän kävelemässä, mutta eivät ne osta rannalta yhtään mitään.

– Me kaikki toivomme, että päästään normaaliin sesonkiin ja turisteja alkaa tulla taas lokakuussa, sanoi omasta pyynnöstään nimettömäksi jäänyt rantayrittäjä.

Eivät mene rantatuolitkaan kaupaksi näillä keleillä vaikka ilmaisia ämpäreitä jakaisi…

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: