+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Poliisi esittää paikan sulkemista viiden vuoden ajaksi.

Huvittavaa kiinalaisen Ku Aewin kutsumanimellä tunnetun pitkän rikoshistorian omaavan 45 -vuotiaan miehen pidätyksessä oli, että se tehtiin sen jälkeen, kun mies oli väärennetyllä henkilöllisyystodistuksella yrittänyt hankkia asuinpaikkatodistusta aidon thaimaalaisen henkilöllisyystodistuksen saadakseen. Ku Aewin väärennetyssä thaimaalaisessa henkilöllisyystodistuksessa hänen nimekseen ilmoitetaan Nitipat Chokchaithanaphorn.

Kiinalaismies pidätettiin Pattayan oikeustalon edustalla. Hän oli ollut oikeudessa vastaamassa aiempiin syytteisiin ketamiinin hallussapidosta myyntitarkoituksessa seurauksena poliisin Club Oneen suorittamasta puolittain epäonnistuneesta ratsiasta. Puolittain epäonnistuneesta siksi, että noin 200 paikalla ollutta asiakasta onnistui pakenemaan paikalta poliisin alkaessa tehdä asiakkaille huumetestejä.

Leikin loppu. Club Onen uhkapelitiloista takavarikoituja pelipöytiä ja muuta esineistöä lastataan kuljetusautoon takavarikkovarastolle vietäviksi.

Henkilöllisyystodistuksen väärennöksen jäljille poliisi pääsi Ku Aewin äidiksi väitetyn rouva Muay Itsomboonin kerrottua kuulusteluissa kiinalaisen käyttävän väärää nimeä.

Nyt poliisi on iskenyt silmänsä toiseen Ku Aewin omistamaksi epäiltyyn paikkaan nimeltä Top One. Kiinalaisen kerrotaan ohjanneen asiakkaitaan sinne sen jälkeen, kun Club One suljettiin.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: