+66 959 45 0901
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Chiang Main kuvernööri määräsi perjantaina 14.1. kaikkiaan 23 ravintolaa Chiang Main kaupunkialueella suljettavaksi sen jälkeen, kun niistä oli löydetty koronavirustartuntoja.

Jokaisessa nyt suljetussa paikassa tarjoiltiin alkoholia. Sulkemisaikojen pituudet vaihtelevat kolmesta päivästä kahteen viikkoon.

Terveysviranomaiset kehoittivat kaikkia ravintoloissa käyneitä hakeutumaan välittömästi koronatesteihin ja jäädä viikoksi kotikaranteeniin, vaikka testitulos olisikin negatiivinen. Lista ravintoloista on nähtävillä ravintoloiden ovissa, hotellien auloissa ja kaikkialla muuallakin Chiang Main turistinähtävyyksien alueilla.

Täältäkin löytyy nyt lista, jossa on 23:n suljetun chiangmailaisen ravintolan nimi ja kehoitus hakeutua testeihin, mikäli olet käynyt jossain niistä.

Kaikkien suljettujen ravintoloiden työntekijät ja siellä esiintyneet taiteilijatkin on testattava koronaviruksen varalta kolmen päivän välein sinäkin aikana, kun ravintolat ovat suljettuina. Määräyksen noudattamatta jättämisestä seuraa 100.000 bahtin (n. 2.600 €) suuruinen sakko ja/tai vuosi vankilaa.

Chiang Maissa raportoitiin perjantaina 14.1. yhteensä 298 uutta koronavirustartuntaa, joista yli puolet, 152, on paikallisten ravintoloiden asiakkailta.

 

0 comments

%d bloggers like this: