+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Reissussa rähjääntyy, sanotaan.

Näin on käynyt myös ikoniselle Chat Chain markkinatorille, jonne on kaupungintalon tiedotteen mukaan luvassa ainakin jonkilainen kasvojenkohotus. Vastahan tuo on kohta 100 vuotta tuollaisenaan toiminut.

Projekti alkoi jo huhtikuun lopussa, kun kaupunginjohtaja Nopporn Wutthikul tapasi yli 100 Chat Chailla toimivaa kauppiasta ja keskusteli näiden kanssa kaikista niistä parannettavista kohteista, joita kauppiaiden mielestä markkinatorin alueelta löytyy. Näiden keskustelujen tuloksena aletaan nyt entisöidä vanhaa ja tuoda jotakin uutta markkinapaikalle kuitenkin siten, että sen alkuperäinen ilmapiiri säilytetään.

Alkuperäistä ilmettä edustanee muutostöiden jälkeenkin tämä julkisivu.

Paikan tilaratkaisut ovat kieltämättä uusimisen tarpeessa. Otetaan nyt esimerkiksi vaikka pysäköinti alueella ja sen läheisyydessä.

Chat Chain markkina-alue perustettiin vuonna 1926 ja niin myyjien kuin ostajienkin tarpeissa ja tavaravalikoimissa on kieltämättä tapahtunut tänä aikana muutoksia. Joku matkamuistojen myynti taisi lähes 100 vuotta sitten olla vielä aika pientä?

Muutostöiden arvioidaan kestävän noin vuoden ajan. Sen jälkeen meillä sitten pitäisi olla nykypäivän vaatimukset täyttävä markkina-alue, joka muutoksista huolimatta on säilyttänyt alkuperäisen identiteettinsä.

Chat Chailla kaupunginjohtaja saattoi itse todeta joidenkin tilojen olevan tänä päivänä liian ahtaita ja toisten vajaakäytössä. Ihmisten tarpeet ovat muuttuneet.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: