+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Viimeistään viime viikonloppu toi turistit takaisin Cha-Amin rannalle.

Kiinalainen uusi vuosi sai thaimaalaisetkin liikkeelle ja niin myös Cha-Amin ranta oli suorastaan turvoksiin asti täynnä niin thaimaalaisia kuin ulkomaalaisiakin turisteja. Rantamyyjät tekivät tuohta lähes vanhaan malliin useiden peheiden tultua viettämään viikonloppua Cha-Amiin.

Nälkä se tulee ihmisille rannallakin ja vedessä sekä rantahiekalla telmivät lapset tarvitsevat hekin rantalelunsa ja uimarenkaansa. Liikenne oli tutun kaoottista sekä lauantaina että sunnuntaina.

Cha-Amin kaupungin viralliset kommentit antoi Sunthorn Jiamdee, jonka mukaan Cha-Amin viikonloppu oli todella kiireinen.

Cha-Amin rannalla oli viikonloppuna vilskettä.

– Kaupungintalon henkilökuntaa on viikonlopun mittaan käynyt huolehtimassa siitä, etteivät rantojen yrittäjät vain ala ottaa turisteilta ylihintaa aurinkotuoleista tai ruoka-annoksista, hän kertoi.

– Turisteja varoitettiin uimasta liian kauaksi kovassa aallokossa ja lisäksi heitä informoitiin siitä, mihin he voivat tehdä valituksen, mikäli kokevat tulleensa ylilaskutetuiksi tai muuten kaltoin kohdelluiksi.

– Mikäli esimerkiksi aurinkotuolien vuokraajasta tehdään valitus vaikka ylihinnoittelusta, käydään ko. rantatuoliyrittäjälle antamassa varoitus. Jos samasta yrittäjästä tulee toinenkin valitus, on seurauksena määräaikainen toimintakielto rannalla ja mahdollinen kolmas valitus johtaa jo siihen, että yrittäjän rantatuolit takavarikoidaan ja hänen toimintaedellytyksensä Cha-Amin rannalla käyvät mahdottomiksi, Sunthorn selvitti.

Päivä rannalla on hyvä tapa koko perheelle viettää yhteistä aikaa.

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: