+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Thaimaan Eppu Normaaliksikin nimitelty bändi on jo pitkän aikaa ollut paljon muutakin kuin pelkkä rock -yhtye.

Pörssinoteerattu Carabao Group PLC on yksi Thaimaan johtavista juoma-alan yrityksistä, jonka maailmanlaajuisesti tunnetuin tuote on Carabao -nimellä valmistettava energiajuoma. Nyt on tilintarkastus- ja konsulttiyhtiö Deloitten armoton raati valinnut yhtiön Thaimaan parhaiten johdettujen yritysten joukkoon. Jo toisena vuonna peräkkäin.

Carabao Groupin varatj. Kamoldist Smuthkochorn kävi pokkaamassa pokaalin pois Bangkokin Waldorf Astoria -hotellissa järjestetyssä palkitsemistilaisuudessa. Kiitospuheessaan johtaja Kamoldist sanoi palkinnon kuuluvan kaikille carabaolaisille, jotka tekevät yhdessä työtä yhtiön omaksuman “maailmanluokan tuotteita maailmanluokan brändiltä” -vision eteen.

Kelpaa tätä kokoushuoneessa tai johtajan työpöydällä vieraille näyttää.

Carabao Groupille jo toisen kerran myönnetty palkinto ei ole mikään kabinettipiirien kesken jaettava “ota nyt sinä tänä vuonna” -palkinto, vaan pelkästään ehdolle pääsemiselle on olemassa tiukat kriteerit. Tuloksia arvioimassa on riippumaton komitea, jonka jäsenet edustavat niin liike-elämää kuin koulutussektoriakin ja valitsevat palkintoehdokkaat ennalta asetettujen suuntaviivojen mukaan.

Tämän jälkeen eri porukka valitsee ehdokkaiden keskuudesta voittajat. Tänä vuonna palkinnon saivat Carabao Groupin lisäksi pörssinoteerattu kiinteistökehitysyhtiö Central Pattana sekä kaupan alalla toimiva CJ Express Group.

Central Pattana plc:n kaupallinen ja kehitysjohtaja Chanawat Uahwatanasakul otti palkinnon vastaan Central Pattanan puolesta.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: