+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Kaksi ihmistä haavoittui miesmatkustajan avattua tulen Phuketista Phatthalungin matkalla olleessa pikkubussissa perjantaiaamuna 10.2.

Poliisin saarrettua auton ja päästyä neuvottelukontaktiin miehen kanssa tämä ampui itsensä. Ampumavälikohtaus tapahtui Theppkasattri Roadilla klo 6.49. Paikka on vain noin kilometrin päässä Phuketin linja-autoasemalta, mistä bussi oli juuri lähtenyt.

Poliisi sai hälytyksen 30 -vuotiaalta thaimaalaiselta bussissa olleelta matkustajalta. Tapahtumaa todistaneiden mukaan autosta kuului kaksi laukausta. Tämän jälkeen kuljettaja pysäytti bussin tien varteen ja matkustajat pakenivat auton sisältä.

Matkustajien evakuoimisesta ja linja-auton saartamisesta on olemassa YouTubeen ladattu noin puolitoistaminuuttinen videopätkä:

 

Pikkubussissa oli sen linja-autoasemalta lähtiessä vain yhdeksän matkustajaa, joiden joukossa haavoittuneet mies ja nainen. Paikalle saapuneet ensipelastajat lähettivät molemmat Mission Hospital Phuketiin hoidettaviksi.

Linja-auton kuljettaja Somyos Buakaew, 42, kertoi poliisille asemiehen istuneen auton keskiosassa ennen kuin käveli sen perälle ja avasi tulen. Sen jälkeen mies palasi paikalleen täydellisen välinpitämättömän näköisenä. Muiden matkustajien poistuessa hän jäi autoon istumaan.

Paikalle tulleet 30 poliisia sulkivat kaikki kulkuväylät kilometrin säteellä pikkubussin pysähtymispaikalta. He alkoivat neuvotella ampujan kanssa. Neuvottelu kesti neljä tuntia.

Alue on eristetty ja neuvottelukosketus ampujaan saatu.

Kun neuvottelutulokseen ei päästy, päättivät poliisit pakottaa ampujan ulos autosta kyynelkaasun avulla. Mies ei kuitenkaan antautunut, vaan ampui itsensä klo 11.10.

Paikallisen median mukaan ampuja oli Krabin provinssissa Ao Lukin alueella asuva Nawin Chuaykiang. Ammuskelun syy ei vielä ole tiedossa.

 

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: