+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Kaikki on Buriramissa valmiina 30.9.-2.10. järjestettävää MotoGP -viikonloppua varten.

Keskiviikkona 21.9. käytiin Chang International Circuitilla läpi vielä viimeisiä pelastusharjoituksia ja tarkistettiin jokainen yksityiskohta vielä kerran lipunmyyntiä, katsomoita, varikkoaluetta ja itse rataa myöten, jotta kaikki olisi varmasti tip top tiimien alkaessa valua paikalle ja asettua taloksi kisaviikonloppua varten.

Yksi vuoden suurimmista tapahtumista on alkamassa. Se televisioidaan 207 eri maahan noin 800 miljoonalle katsojalle. Kaiken on mentävä viimeisen päälle hienosti, sillä tässä on nyt kyseessä paljon isommat asiat kuin pelkkä motoGP.

Rengasvallien renkaat kiinnitetään toisiinsa pituus- ja vaakasuunnassa.

Kysymys on viime kädessä Thaimaan imagosta maailmalla ja maan matkailutuloista jatkossa. Ei ainoastaan moottoriurheilufanien, vaan kaikkien matkailijoiden keskuudessa.

Katsomoon pääsee teoriassa 2.000-4.000 bahtin hintaisilla pääsylipuilla. Teoriassa siksi, että ne 4.000 bahtin hintaiset liput myytiin loppuun jo ensimmäisen lipunmyyntipäivän kuluessa heinäkuun 8. päivänä. Millaiseksi niiden hinta muodostuu mustassa pörssissä, jää nähtäväksi.

MotoGP:n virallisille nettisivuille pääset tästä. Sieltä voi tähyillä niitä virallisen hintaisia lippuja ja majoitusta alueella, jos nyt jotain on vielä jäljellä.

Näihin kuviin ja tunnelmiin palataan taas.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: