+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Uuden monorail -junan liikenneturvallisuutta koskevat tarkastukset täydessä käynnissä.

Uusi Yellow Line tulee kulkemaan Samrongin ja Ladprao/Chatuchakin välillä. Reitin sijoittuminen Bangkok SkyTrainin reittikarttaan näkyy tuossa alla olevassa kuvassa. Vaikka itse juna onkin täysin erilainen kuin muut BTS -junat, niin sama yhteislippu kelpaa myös Yellow Linen junissa. Linjan virallinen operaattori on Eastern Bangkok Monorail Co.,Ltd. (EBM).

Mikäli MRTA:n (Mass Rapid Transit Authority of Thailand) liikenneturvallisuutta koskevat tarkistukset menevät ns. sukkana läpi, niin liikennöinti uudella radalla voidaan aloittaa niinkin aikaisin kuin 3.6.  Tähän ei kai kukaan sentään tosissaan usko.

Karttaan keltaisella merkitty reitti on Bangkokin itäpuolella keskustaa kiertävä Yellow Line.

Meni miten tahansa, niin se on varmaa, että alkuun Yellow Linen monorail -junan kyyti on ilmaista. Laki vaatii matkalippujen myyntiä varten erillisen luvan maan hallitukselta ja yhtiöltä vielä sen jälkeen ennakkoilmoituksen lippujen hinnoista 30 vrk ennen lipunmyynnin aloittamista.

Lippujen hintojen on kaavailtu alkavan 15 bahtista, jonka jälkeen edetään BTS -junista tuttuun tyyliin vyöhykkeittäin siten, että koko matkan hinnaksi pääteasemalta pääteasemalle tulee sydäntä riipaisevat 45 bahtia, eli n. 1,20 €. Yritäpä tarjota samaa hintaa missä tahansa HKL:n kulkineessa.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: