+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

Donald Trumpiksi pukeutunut Bob Palmer selvisi voittajaksi Bangkokissa viime lauantaina 18.6. järjestetyissä ilmakitaran mestaruuskisoissa.

– He made Thailand great again, totesi yksi tuomareista Palmerin kuitatessa ykköspalkintonsa, viisi tuhatta bahtia rahaa ja matkalipun Suomeen edustamaan Thaimaata ilmakitaran MM -kisoissa.

Ilmakitaran mestaruudesta kilpailtiin Thaimaassa vasta toisen kerran, mutta Suomessa lajissa on kilpailtu jo vuodesta 1996. Niinpä Thaimaassa pidetäänkin juuri Suomea lajin mekkana ja harrastajille on itsestään selvää, että maailmanmestaruuksista kilpaillaan juuri Suomessa.

Thaimaan edustajana pohjoiseen matkaava 61 -vuotias Palmer on asunut Thaimaassa kahdeksan vuotta.

– Ilmakitara on mahtava idea, hän sanoo, typeryydessään kertakaikkiaan upea! Suurimmalle osalle meistä ilmakitara antaa ainoan mahdollisuuden voittaa missään lajissa kansallinen mestaruus ja hyvällä tuurilla jopa maailmanmestaruus. Pakkohan tätä on harrastaa.

Tämän näköinen “valtiovierailu” on syksymmällä Suomeen luvassa.

Kysyttäessä miksi ihmeessä hän oli pukeutunut Donald Trumpiksi eli mieheksi, josta ei parhaalla tahdollakaan voi mennä sanomaan tämän olevan mitenkään rock, oli Palmerilla vastaus valmiina:

– Jos kerran jotain näin hullua pitää yleisön edessä tehdä, niin tehdään se loppuun asti ja pukeudutaan maailman hulluimmaksi mieheksi ja se on Donald Trump.

Yleisön joukossa ystäväänsä kannustamassa ollut 22 -vuotias France, joka kertoi toimittajalle ainoastaan puhuttelunimensä, kommentoi kisaa sanomalla soittavansa kitaraa itsekin, mutta ei koskaan ole voinut kuvitellakaan mitään tällaista.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: