+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Black Pinkin viimeisimmästä levystä onkin jo hetki vierähtänyt. The Album julkaistiin 2.10.2020.

Yhtyeen hiljaiselo johtui pitkälti siitä, että sen jäsenet keskittyivät omiin sooloprojekteihinsa. Parhaiten sooloartistina “maalla vietettyjen vuosien aikana” taisi menestyä yhtyeen thaimaalaisjäsen Lisa albumillaan LaLisa. Vieläkin harmittaa, kun se Lisan uuden vuoden keikka Phuketissa meni pommiin.

Viime perjantaina 16.9. Black Pinkistä kuultiin jälleen Born Pink -albumin julkkareiden merkeissä. Levy kertookin aika osuvasti siitä, mistä Black Pinkissä on sen omille jäsenille kysymys. Levyltä lohkaistu single Shut Down on alunperin Franz Lisztin säveltämä La Campanella. Ennen osasivat vielä tehdä.

Singlellä Black Pinkin jäsenet katsovat suoraan kameraan laulaessaan menestyksestään. Levyn alussa yhtyeen korealaisjäsen Jennie räppää koreaksi sanoin “ei sitä voi sanoa comebackiksi, koska ei me koskaan lähdetty” ja “ei sitä voi sanoa peliksi, kun me ei ikinä hävitty”.

Siinä ihan tämmöinen 60-viiva-kuolema -ikäluokan edustajakin innostuu päästessään pitkästä aikaa kuulemaan Franz – eiku Black Pinkiä. Ainakin sinkun perusteella luvassa on kiinnostavaa musiikkia.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: