+358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Tämä on tosi tarina köyhästä isästä, jonka tytär halusi syntymäpäivänään syödä japanilaista shabu-shabua hänen kanssaan eikä isällä ollut varaa kuin yhteen annokseen.

Isä vei tyttärensä Rayongissa Wang Chanin alueella sijaitsevaan Halo Shabu -nimiseen ravintolaan lauantaina 19.3. noin klo 13. Heidän tarjoilijansa kuuli isän kertovan tyttärelleen, että tämän täytyisi syödä yksin, koska hänellä ei ollut rahaa kuin yhteen ainoaan annokseen. Niinpä isä odottelisi ulkona sen aikaa, että tytär saisi syntymäpäiväateriansa syötyä.

Tytär ei ehdotukseen suostunut, sillä hän halusi viettää syntymäpäiväänsä isänsä kanssa. Tarjoilija ehti kertoa paikan omistavalle rouva Panumasille, mistä kaksikko oli keskustellut ja kun he nousivat lähteäkseen, tuli omistaja pöydän viereen kertomaan talon tarjoavan ruoat molemmille.

Isä ja tytär syntymäpäiväaterialla kuvan vasemmassa yläkulmassa. Koko henkilökunnalla ovat kyyneleet herkässä.

Kuultuaan kyseessä olevan tyttären syntymäpäiväaterian, lähetti rouva Panumas henkilökuntaansa ostamaan lähikaupasta vielä syntymäpäiväkakunkin tyttöä varten.

– Minä näin, kuinka paljon se köyhä isä tytärtään rakasti, hän kertoi medialle sen jälkeen, kun tapaus oli ensin saanut runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa.

Ruokailun jälkeen sekä isä että tytär kiittivät koko henkilökuntaa. Ravintolan edustalla isä vielä halasi tytärtään ennen kuin kaksikko käveli pois paikalta.

Saatiin sittenkin Bellalle kunnon synttärit, vaikka vaikealta se alkuun näytti. Valvontakameran kuvaa ravintolan edestä.

Panumas kirjoitti itsekin Facebookiin sunnuntaina 20.3. saaneensa selville isän nimen ja osoitteen, mutta halusi kunnioittaa hänen yksityisyyttään. Isä oli kohteliaasti kieltäytynyt kaikista hänelle tapauksen jälkeen osoitetuista avustustarjouksista.

“Isän ja hänen tyttärensä puolesta haluan kiittää kaikkia avun tarjoajia”, Panumas kirjoitti.

 

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: