+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Ilmeisesti Patongin viranomaiset ovat keksineet kuinka puuttua Bangla Roadin transsukupuolisten prostituoitujen toimiin myöntämättä virallisesti, että Banglalla tai muuallakaan Patongin kaupungin alueella esiintyisi prostituutiota.

Patongin semantiikkaa harrastavat paikallisviranomaiset ovat päättäneet kutsua samaa ryhmää, josta paikalliset yrittäjät ovat valittaneet, nimellä ladyboy. Se on thaimaalaisittain virallisesti korrekti ja hyväksytty muoto.

Niinpä kaikkien Bangla Roadilla toimivien “leidareiden” on käytävä rekisteröitymässä voidakseen jatkaa velmuiluaan Banglalla. Feissarien puolestaan on rekisteröidyttävä siksi, että tiedetään kuka kenellekin tekee töitä. Mikäli feissari toimii jonkun Banglalla luvallisesti yritystoimintaa harjoittavan ravintolan tai pubin asiakashankkijana, niin homma saa jatkua, mutta mikäli feissari työskenteleekin omaan laskuun ja häiritsee turisteja, niin sitten sille tulee stoppi.

Kun Caprin saarella näin mä kerran Ginan, kauniiksi mainitun… -Jean-Pierre Kusela

Päätös juontaa juurensa Bangla Roadin yrittäjäyhdistyksen pj. Weerawit Kreuasombatin tiistaina 22.11. tekemästä valituksesta, joka koski transsukupuolisia prostituoituja sekä laitonta alkoholin myyntiä Bangla Roadilla. Aiheesta juttu toisaalla tässä lehdessä.

Yksi Banglan kasvavista ongelmista on marijuanan laillistamisesta ja sen myynnistä johtuva marijuanasätkien polttelu. Marijuanaa myydään ja poltellaan tätä nykyä pitkin Banglaa. Tähän asiaan eivät viranomaiset ottaneet muuta kantaa kuin sen, että “niin myyjien kuin ostajienkin tulee ehdottomasti noudattaa asiaa koskevia lakeja”.

 

 

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: