+358 44 986 6396
toimitus@thaimaansuomalainen.com

The Grand Centre Point Space Hotel Pattaya saa ihan ensimmäiseksi ajattelemaan, että mistä näitä nimihirvityksiä oikein ammennetaan?

Ihan totta. Meillä toimituksessa on näihin päiviin saakka luultu, että ainoastaan Suomen Yleisradion toimittajilla on oikeus luoda nimihirviöitä omista nimistään, jotka järjestään tuntuvat olevan luokkaa Anna-Maija Olivia Pätiälä-Sjöstedt Härmälä-Heiskanen ja ehkä Oulun kaupungilla nimetä kaupunginosiaan Möhkörautioiksi ja Kaukovainioiksi, mutta ei. Thaimaalaiset hotellit ovat ilmoittautuneet kilpailemaan samoista sarjapisteistä.

Ei puhettakaan siitä, että hotellin nimi voisi olla pelkästään The Space. Siitä huolimatta LH Mall & Hotel uskoo vakaasti, ettei turhaan investoinut kolmea miljardia bahtia (n. 81 meur) uuden hotellinsa rakentamiseen. Toisaalta, jos ajatellaan, että pelkästään The Space -nimisen hotellin rakentaminen olisi maksanut yli 40 miljoonaa euroa yhtä sanaa kohti, niin The Grand Centre Point Space Hotel Pattaya nousi ainoastaan reilulla 11 miljoonalla eurolla yhtä sanaa kohden ja tuli näin ollen paljon halvemmaksi kuin pelkän The Space -hotellin rakentaminen.

Avaruusajan teemat jatkuvat hotellin yhteyteen rakennetussa vesipuistossa…

LH Mall & Hotel uskoo toimitusjohtajansa Kitti Worrabanpottin mukaan vahvasti siihen, että Pattaya tarvitsee vielä yhtä uutta hotellia. Hänen mukaansa Pattaya on hyvää vauhtia tekemässä paluuta kv. huippukohteiden joukkoon, mitä matkailumääriin tulee ja lisäksi uudesta hotellista on määrä lyhyessä ajassa tulla yksi kaupungin tunnetuimmista maamerkeistä.

Avaruusaikaisen ulkonäön lisäksi samaa designea on jatkettu rakennuksen sisätiloissa ja sen yhteydessä toimivassa vesipuistossa. Lisäksi hotelli sijaitsee vain vähän reilun tunnin matkan päässä Bangkokista. Ilmeisesti LH Mall & Hotellien ylimmässä johdossa on huomattu Pattayan alkaneen kiinnostaa bangkokilaisia aivan uudella tavalla?

Hotellin Space Convention Centrestä löytyy tilaa tuhannelle kokoustajalle ja melko suuren näyttelytilankin siitä tarvittaessa saa. Käyhän sinäkin katsastamassa avaruusajan hotellia, kun sattuu hyvät rekikelit.

…ja minigolf -radalla. Tuleeko kenellekään muulle mieleen Jetsonit -sarjakuva?

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: