+66 8 2913 6399
thaimaansuomalainen@gmail.com

Hua Hinistäkin löytyy Airbnb -majoitusta.

Koko ajan suosiotaan kasvattavan Airbnb:n nettisivujen mukaan Hua Hinin seudulla on tarjolla Airbnb -majoitusta jopa 1.000 kohteessa. Otetaan näistä esimerkiksi yksi suosituimmista.

Hua Hinin keskustassa, mutta silti meren rannalla sijaitseva La Casita -huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä esimerkiksi Market Villagesta ja lukuisista muista ostospaikoista sekä ravintoloista. Sitä on sivustolla arvosteltu kaikkiaan 35 kertaa ja sen keskiarvo viidestä mahdollisesta tähdestä on korkein mahdollinen, eli tasan viisi.

Mitään superluksustahan La Casitan asunnot eivät ole, mutta mitä voi odottaa alle 30 eurolla/vrk?

Ehkä siitä syystä paikka on miltei koko ajan täyteen buukattu tai sitten syynä on hinta. Viiden vuorokauden oleskelu La Casitassa kun maksaa siivous- ja palvelumaksuineen ainoastaan 130 €. Se tekee sydäntä riipaisevat 26 €/vrk. Ei ihme, että on tulijoita.

Asunnoissa on merinäköalan lisäksi 50 -tuumainen HDTV, wifi ja työtilakin sellaista tarvitseville. Kohteen etuja ovat ilmainen asiakaspysäköinti, uima-allas, turvakamerat, hissi sekä helppo kulkuyhteys meren rantaan.

Esimerkiksi vähän kalliimmasta, mutta sitäkin tasokkaammasta vaihtoehdosta kelvatkoon niinikään meren rannalla sijaitseva huvila, jonka voi vuokrata viideksi vuorokaudeksi siivous- ja palvelumaksuineen hintaan 599 €, eli vähän alle 120 €/vrk. Tasan 100 neliömetrin suuruiseen huvilaan voi kahteen makuuhuoneeseen majoittua neljä henkilöä, joten henkeä kohti hinta pysyy 30 euron tietämissä yhdeltä vuorokaudelta.

Hyvällä hinnalla herkkua neljälle.

Huvilassa on kaikki tarpeellinen aina silitysrautaa ja kylpyhuoneen hiustenkuivaajaa myöten. Väittävät keskustan olevan ainoastaan 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Jotain tällaista on Thaimaan Suomalaisenkin ehdottomasti kokeiltava jo seuraavalla Hua Hinin -keikalla.

Lisää kohteita niin Hua Hinistä kuin muualtakin löydät Airbnb:n nettisivuilta.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: