+66 8 2913 6399 | Suomi +358 44 986 6396
thaimaansuomalainen@gmail.com

Hei taas,

Noista viime kuun luvuista jää päällimmäisenä mieleen se, että teitä näkyy kiinnostaneen karanteenivapaus ja marraskuun 1. päivä. Kaikki artikkelit kolmen kärkiporukassa nimittäin käsittelivät juuri niitä asioita. Ilmeisesti tuo marraskuun avautumisen vahvistuminen sekä Suomen nouseminen karanteenivapautta nauttivien maiden joukkoon saivat jotkut kiinnostumaan myös paikallisuutisista niissä kohteissa, mihin ovat menossa. Mitenkään muuten ei ole selitettävissä Hua Hinin, Pattayan ja Phuketin paikallisuutisten suosion jatkuva kasvu. En enää aio pitkästyttää teitä yksityiskohdilla. Kunhan totean, että paikallisuutisten suosion kasvu on niin vahvaa, että se alkaa jo tosissaan näkyä noissa lukukertojen kokonaismäärissäkin.

Suosituimpana juttuna lokakuussa oli tämä 21.10. julkaistu

Seitsemän ehtoa karanteenivapaaseen maahantuloon

ja kakkosena sitten vasta äskettäin, 30.10. julkaistu juttu, johon liittyy mielestämme hyvinkin hauska lukijapalaute.

Kävi nimittäin niin, että kun juttu tuli julki lauantaina, niin meidän sähköpostistamme löytyi jo sunnuntaina 31.10. vihaisen oloinen viesti lukijalta, joka vaati meitä oikaisemaan julkaisemiamme vääriä tietoja jutussa. Sen jälkeen tämä samainen lukija kertoi, miten asiat oikeasti menevät ja ihmetteli, mistä meidän käyttämämme “tiedot” oikein tulevat.

Se, mikä meitä siinä niin huvitti oli se tosiasia, että Thaimaan avautuminen 1.11. oli sunnuntaina vielä täysin näkemättä ja kokematta eikä yksikään ihminen maailmassa mitenkään voinut tietää, kuinka asiat “oikeasti” perillä Thaimaassa tulevat menemään. Gizmo oli aivan kahden vaiheilla, että pyytäisikö tätä lukijaa lähettämään meille oman kuvansa ja julkaista se otsikolla “Tämä mies tietää aivan kaiken”, mutta päätti sittenkin ainoastaan kertoa lukijalle, että tämmöiset tiedot me on Thaimaan Ulkoministeriön konsuliosastolta saatu ja että Bangkok Post näkyy julkaisseen ihan samat tiedot. Sen verran tuo siinä vastauksensa lopussa sentään piruili, että kertoi meidän tuskin ihan omin päin lähtevän muuttelemaan Thaimaan Ulkoministeriöstä tulleita tietoja.

Se juttu on tuossa alla.

Taas uusia maahantulosääntöjä 1.11. jälkeiseen aikaan

Kolmoseksi ylsi tässä porukassa “jo” 15.10. ilmestynyt juttu marraskuun 1. päivänä tapahtuvan ulkomaalaisille avautumisen vahvistumisesta. Eipähän päässyt lokakuun pettymys toistumaan. Se lokakuun 1. päivän avautumisen siirtäminen oli täälläkin iso pettymys ja siksi meillä seurattiin erityisen tarkkaan kaikkea, millä saattoi olla vaikutusta marraskuun 1. päivään.

Avautuminen 1.11. vahvistettu – toistaiseksi vain viidelle maalle karanteenivapaus

Entisaikoina oli laivamatkustajilla ja heidän saattajillaan tapana pitää serpentiinirullaa välillään vielä viimeisenä siteenä toisiinsa laivan alkaessa etääntyä satamasta. Jossain vaiheessa se serpentiini sitten loppui ja viimeinenkin yhteys matkustajien ja saattajien välillä katkesi. Tämä tuli mieleen, kun käytiin ukon kanssa laittamassa yhteinen 10 viikon kestolotto sisään. Se olkoon nyt se meidän välisemme side, kunnes jälleen kohdataan.

Luck

0 comments

You must be logged in to post a comment.

%d bloggers like this: