Kiitos teille kaikille, arvoisat lukijamme.

Olen vuosittain koittanut pitää tapanani kertoilla teille (aviomieheni tulkkaamana, tietysti), missä päin tämän meidän nettilehtemme kanssa mennään ja nyt on saatu viimeisimmät luvut koskien vuotta 2016.

Ensinnäkin meidän kokonaislukukertojemme määrä ylitti nyt ensimmäisen kerran 100.000 lukijan rajan, yhden päivän lukijaennätys nousi 1.197 lukijaan, mutta kuukausittaisesta lukijaennätyisestä ollaan vielä vähän perässä. Se on nimittäin niinkin kova kuin 47.148 lukijaa. Se on niiltä ajoilta, kun joku vakuutustarkastaja murhattiin täällä Pattayalla ja Ilta-Sanomien, MTV:n ja muutamien muidenkin nettisivuilla oli viittauksia Thaimaansuomalaisen nettisivuihin. Itse en silloin vielä ollut puikoissa, mutta mieheni on kertonut sivujen jopa kaatuneen niihin aikoihin.

Toimitusjohtajan ominaisuudessa minä vastaan kustannusosakeyhtiö MaijaGizmon päivittäisestä toiminnasta ja taloudesta. Suomen kielen taitoni ei riitä ymmärtämään mitä kaikkea tällä sivustolla kirjoitetaan, mutta uskon journalismia ammatikseen tekevän aviomieheni, päätoimittaja A Juhana Kerosen kyllä tietävän mitä tekee. Tämä lukijamäärien kasvu tukee tätä uskomusta.

Muuten voin näin meidän kesken kertoa, ettei se enää vuosiin ole oikein kunnolla ollut tässä maailmassa kiinni, mutta näkyy vanhalla maineellaan edelleen saavan meille ilmoitusasiakkaita. Olen tämän havainnon tehtyäni lakkauttanut joitain meidän liiketoimintojamme ja pikku hiljaa alkanut keskittää MaijaGizmon toimintoja entistä enemmän kirjojen kustantamisen puolelle.

Mutta näitä nettisivuja ei todellakaan uhkaa mikään lakkautus, vaan jos jotain lakkautetaan, niin seuraavana on pää pölkyllä Pattayan Suomalainen. Se kun näyttää jatkuvasti jäävän jalkoihin Minnan erinomaisesti hoitamalle Hua Hinin Suomalaiselle ja kohta omistajaa vaihtavalle Phuketin Suomalaiselle.

Mutta jatketaan me täällä entiseen malliin ja kasvetaan yhdessä vielä isommaksi. Hyvää uutta vuotta teille kaikille ja katsellaan taas ensi tammikuussa, missä mennään. Ja kiitos vielä kerran.

Panisa Khumchana Keronen, “Luck”

toimitusjohtaja

Pelicans. Lahti. Isku Areena.

Pelicans. Lahti. Isku Areena.

Share →
%d bloggers like this: