Saan aina silloin tällöin kuulla, julkisessa ammatissa kun olen, olevani velkaa eri puolille. Nyt haluaisin tietää itsekin, että kenelle?

Joskus rapeat kuusi – seitsemän vuotta sitten sain Suomi 24 -keskustelupalstalta, tuolta älymystön kokoontumispaikalta, lukea palanneeni “maitojunalla Suomeen” ja eleleväni siellä sikäläisen sosiaaliturvan varassa. Vastasin silloin, että minun on suomalaisen sosiaaliturvan ulkopuolisena mahdotonta palata Suomeen elelemään sikäläisen sosiaaliturvan varassa. Edelleen kerroin, että minut tapaa Thaimaansuomalaiselta kirjakaupalta joka aamu kello 9 – 12 mikäli joku kokee minun olevan hänelle velkaa. Ketään ei koskaan tullut.

Nyt saan jälleen kuulla olevani rahaton mulkku ja velkaa joka puolelle. Kuka niin väittää, niin ilmoittautukoon omalla nimellään ja kirjallisesti tälle palstalle, jotta voin ottaa yhteyttä poliisiin. Suomalaiseen tai thaimaalaiseen. Minulle ovat velkaa ainakin Jarmo Tiilikka, Maria Palo ja Anders Braf. Minulla on kanttia julkaista heidän nimensä omalla nimelläni. Onko teillä, lättäjalat?

Yhteistä näille kaikille minusta täyttä paskaa puhuville ihmisille on se, ettei yksikään heistä ole saanut aikaan yhtään mitään täällä Pattayalla. Kuinka monta hyväntekeväisyystapahtumaa olette järjestäneet? Kuinka monta kirjaa olette julkaisseet? Kuinka monta ihmistä olette työllistäneet? Ai niin, ette ketään. Sori että vaivasin.

Kaikkein huvittavin väite on se, että MaijaGizmolla olisi vuokrat pystyssä joka puolelle. Teille eri kapakoiden filosofeille voin kertoa MaijaGizmon omistavan joka ainoan toimitilansa. Vetäkää siitä.

Pattayalla 21.1.2017.

Reilusti omalla nimellä: A Juhana Keronen

Share →
%d bloggers like this: