Toimituksen luotettavista lähteistä saamien tietojen mukaan Thaimaan sotilashallitus vapauttaa Pattayan vaaleilla valitun kaupunginjohtajan, khun Ittipol Khunpluemin tehtävistään ja asettaa tilalle 12 -henkisen neuvoston.

Tietojen mukaan khun Ittipolin viimeinen työpäivä Pattayan kaupungintalolla olisi keskiviikkona 15.6, jonka jälkeen sotilashallituksen nimittämä porukka alkaisi hoitaa Pattayan kaupungin asioita. Kaupungintalollahan ei tämmöisiä asioita kommentoida, mutta soitto Pattaya People Media Groupin pomomies Niels Coloville vahvistaa asian. Siellä on kuultu aivan samaa.

– Joo, näin minäkin olen kuullut, Colov vahvistaa, eikä kukaan oikein tunnu tietävän mitä kesäkuun puolivälin jälkeen oikein tulee tapahtumaan. Miksi tämmöinen operaatio toteutetaan juuri Pattayalla on tänä päivänä erittäin usein kysytty kysymys. Toisaalta täytyy muistaa armeijan jo kontrolloivan erittäin vahvasti lähes kaikkia muita Thaimaan tärkeitä kaupunkeja. Bangkokissa niillä on pääpaikka, Hua Hin on kuninkaan kesäresidenssin puolesta aina ollut armeijan kontrollissa ja koko Phuketin saaren ne kaappasivat lopullisesti reilu vuosi sitten sen järjestyksen palautusoperaation varjolla, Colov pohtii. Alkavat nämä vaaleilla valitut luottamusmiehet pikku hiljaa harveta tässä maassa, hän heittää lopuksi.

Ittipol Khunpluem

Ittipol Khunpluem

Pidetty kaupunginjohtaja

Seitsemisen vuotta Pattayan kaupunginjohtajana toiminut Khunpluem on Pattayalla varsin pidetty mies. Hänet tunnetaan ahkerana ja älykkäänä miehenä, jolla on kaksi yliopistotutkintoa kahdesta amerikkalaisesta yliopistosta. Kaupungin virallisten asioiden lisäksi hän osallistuu ahkerasti erilaisiin Pattayalla järjestettäviin tilaisuuksiin ja toimii mm. Pattayan messu- ja kokouskeskuksen puheenjohtajana. Onpa mies vuonna 2013 ollut kruunaamassa Miss Hard Rock Pattaya -kilpailun voittajaakin Pattayan Hard Rock -hotellissa.

Suomesta khun Ittipol kertoi ensitapaamisemme aikana tietävänsä sen verran, että meitä on Pattayalla paljon ja moni täkäläinen tyttö on siellä naimisissa.

 

Share →
%d bloggers like this: