Thaimaansuomalaisen nettisivujen uudistaminen etenee ja Amerikkaan muuttokin lähenee päivä päivältä. Tässä hieman maistiaisia siitä, mitä on luvassa.

Heti alkuun tunnustamme reilusti tämän artikkelin palvelevan tulevaa mainosmyyntiä nettisivuillemme, sillä totuus on, että ne parhaat paikat viedään aina ensin. Olemassaolevilla mainostajillamme on toki ensisijainen oikeus omaan paikkaansa, mutta lisääntyvän mainostilakapasiteetin ansiosta alamme myydä uusia mainospaikkoja maanantaista 5.3. alkaen.

Nopeasti kuvattuna uudet nettisivut, jotka astuvat voimaan muuton yhteydessä, näyttävät suurin piirtein tältä:

Tässä luonnoksessa kaikki pysyy vielä paikoillaan, mutta liikettä on luvassa niin mainoksiin kuin artikkeleihinkin.

Tässä luonnoksessa kaikki pysyy vielä paikoillaan, mutta liikettä on luvassa niin mainoksiin kuin artikkeleihinkin.

Jos mennään ylhäältä alaspäin, niin tuo Thaimaan Suomalainen nettilehti -logo pysynee ennallaan huomattavasti pienennettynä ja sen viereen tulevat yhteystiedot, tila artikkelien etsimiselle (= kuvassa näkyvä suurennuslasi) sekä ostoskori, jota klikkaamalla pääsee Thaimaan Suomalaiseen nettikauppaan.

Ylärivin alla on sitten se, mikä tähän saakka on ollut sivustomme yläpalkkina, joskin muutamia yllätyksiä on sinnekin luvassa.

Uusi superbanneri on sitten entistä suurempi. Vanha superbanneri on jätetty esille mallin vuoksi, mutta uudella sivustolla sitä ei enää ole. Superbanneri tulee olemaan kiertävä, eli siinä 2 – 4 mainostajaa tuo vuorotellen tuotteitaan ja palveluitaan esiin vuoden sopimuksella.

Varsinaiset artikkelit tulevat näyttäytymään aivan eri muodossa kuin ennen ja niitäkin putkahtelee esiin suorastaan vuosien varrelta kuitenkin niin, että sivun alalaidassa on aina lueteltu viisi viimeisintä artikkelia, joita pääsee lukemaan otsikkoa klikkaamalla.

Sivun oikeassa laidassa näkyvät mainosbannerit kiertävät myös siten, että joka klikkauksella on aina eri mainos ylimmäisenä. Järjestys muuttuu jopa saman lukijan siirtyessä toiselle sivulle.

Tämän siirtymävaiheen aikana saatatte nähdä tällä sivustolla kaikenlaista omituista erilaisten kokeilujen seurauksena, koska minkään asian todellista toimivuutta ei tiedä ennen kuin sitä kokeilee.

Mutta kaikkein tärkein ominaisuus koko tässä touhussa on sittenkin se näkymätön Amerikan herkku: palvelin, joka mahdollistaa jopa netti-TV:n toteuttamisen, suojaa itseään teknologian viimeisimmillä keinoilla ja kestää vaikka 100.000 lukijaa kuukaudessa. Siinäpä meillä onkin tavoitetta ensi vuosikymmenelle.

Share →
%d bloggers like this: