Viime talvi oli ensimmäinen, jolloin sivuston ylläpitäjän vaihtumisen jälkeen aloimme saada vertailukelpoisia lukuja eri kuukausilta kuluneen talven aikana sekä vuotta aiemmin. Kaikkein häikäisevin ero nähtiin tammikuiden 2014 ja 2015 välillä. Kun meillä tammikuussa 2014 oli ainoastaan 2.868 lukijaa, niin tämän vuoden tammikuussa vastaava luku olikin jo 14.909. Kasvua edellisvuoteen verrattuna siis rapiat 12.000 lukijaa yhden kuukauden aikana.

Alla näkyy lukijämäärien kasvu kuukausittain kuluneen talven ajalta aina toukokuulle asti. Emme vaivaa lukijoita sen enempää lukumäärillä, mutta laitamme kunkin kuukauden perään lukijamäärien kasvuprosentit verrattuna vastaavaan kuukauteen edellistalven aikana.

Marraskuu +193 %, Joulukuu +280 %, Tammikuu siis +419 %, Helmikuukin vielä +360 %, Maaliskuu +203 %, Huhtikuu +247 % ja toukokuu +87 %. Kasvuprosenttien yleinen aleneminen kesää kohti tultaessa kertoo samasta ilmiöstä kuin viime vuonnakin: ihmiset suunnittelevat silloin kesälomiaan eikä joku Thaimaa -aiheinen nettisivusto niissä oloissa oikein iske. Tilanne alkaa muuttua toiseen suuntaan taas Elokuussa.

Noissa luvuissa näkyy myös se, että maaliskuussa esiteltiin Superbannerit, joiden myynti on nyttemmin alkanut vetää ja pioneerina toimineelle Grand Beach Condominiumille on syksyn mittaan luvassa Superbanneriseuraa, jahka asiakkaat saavat materiaalinsa valmiiksi. Kulissien takaa voimme kertoa sellaisen huvittavan ilmiön, että aina Grand Beachin videon Superbannerista nähdessään muut mahdolliset mainostajat sanoivat, etteivät he noin kovatasoisen rainan rinnalle lähde ainakaan nykymatskuillaan häpeilemään. Kyllä uutta pitää tehdä, jos kauppoihin meinataan päästä!

Näitä lukuja katsellessa ei voi muuta kuin kiittää teitä, hyvät lukijamme. Olemme teille kiitoksen velkaa siksi, että ainoastaan tällä sivustolla näkyvien mainosten ansiosta koko sivusto ylipäätään on olemassa. Pyrimme kaikin voimin edelleen jatkamaan sivustomme sisältöjen ja teknisen puolen kehittämistä mobiililaiteystävällisempään suuntaan. Kalustopuolella odottelemme syksyn alennusmyyntejä, jolloin toimitukseen on meininki hankkia sellainen kamera, jolla saa parempitasoista liikkuvaa kuvaa ja ääntä.

Ja mikäli matkustatte Hua Hiniin, Pattayalle tai Phuketiin, niin kaapatkaa ihmeessä jostain mukaanne paikkakunnan Suomalainen. Joka lehdessä on tuhti tietopaketti siitä, mitä ilmestymispaikkakunnalla juuri teidän siellä ollessanne on tekemistä ja näkemistä ja nekin ovat täysin mainosrahoitteisia aviiseja.

 

Share →
%d bloggers like this: