On the road again! Tällä kertaa suuntaamme kohti Hua Hiniä, jossa tukikohtanamme toimii Mr. Dan 88.

Pattayan Suomalainen on saatu painosta ja niin hyvin jaeltuakin kuin tähän lähtöön on ehtinyt ja on aika suunnata kohti uusia haasteita eli Hua Hiniä ja Hua Hinin Suomalaista. Sikäläinen toimituspäällikkömme Minna Vesterinen ei työkiireidensä vuoksi päässyt Hua Hiniin täksi talveksi, mutta siitä huolimatta Minna on jo tehnyt valmistelevia hommia Turusta käsin Hua Hinin Suomalaiseen liittyen.

Tulevan seitsemän vuorokauden aikana otamme kuvia, kirjoitamme juttuja, myymme mainoksia ja kirjojakin meillä on mukanamme jälleenmyyjille, jotka nyt saavat meiltä tavaraa rahtivapaasti.

Thaimaansuomalainen.com -sivustolle tulemme mahdollisuuksien mukaan päivittämään tuokiokuvia ja tunnelmia matkan varrelta ja siinä ohessa lukijamme pääsevät tutustumaan meidän lehdentekijöiden arkeen. Se kun oikeasti on kaikkea muuta kuin palavereissa istumista. Pitkän lehtimiesurani aikana olen erittäin harvoin törmännyt sellaiseen tilanteeseen, jossa uutinen tai jutun aihe kävelee itsestään toimituksen ovesta sisään – muistaakseni kerran Fuengirolassa ja toistamiseen vanhassa Mediatalossa – joten meidän täytyy aivan oikeasti aktiivisesti etsiä, suorastaan metsästää niitä koko ajan. Eihän se vuorikaan tullut Muhammedin luo.

Onneksi Minna tahollaan valmistelee jo viime keväänä tätä syksyä silmällä pitäen sopimiaan juttuja.

Siis matkaan, veli hopea. Autoa pakataan jo!

Alkuun meidän piti mennä tälllä, mutta sen kulkeminen on viime päivinä ollut epävarmaa.

Alkuun meidän piti mennä tälllä, mutta sen kulkeminen on viime päivinä ollut epävarmaa.

Share →
%d bloggers like this: