Aivan kuten Kauppalehti ja Taloussanomat Suomessa julkaisevat Asiakastieto Oy:n laskunsa maksamatta jättäneistä yrityksistä ja yksityishenkilöistäkin protestilistaa varoitukseksi muille siitä, että joillain on asioita hoitamatta, alkaa myös Thaimaansuomalainen tulevan talven mittaan julkaista listaa yrityksistä ja henkilöistä, jotka mielestään ovat oikeutettuja elelemään Thaimaassa muiden suomalaisten kustannuksella.

Mikäli haluat tehdä saatavastasi ja velallisestasi julkisen, niin toimi näin:

1. Lähetä tiedot saatavastasi osoitteeseen toimitus@thaimaansuomalainen.com. Liitä mukaan omat tai yrityksesi yhteystiedot, jotta voimme palata asiaan mahdollisten tarkennusten merkeissä.

2. Anna meille myös velallisen yhteystiedot, sillä toisenkin osapuolen kantaa näissä asioissa kuullaan ennen velan julkaisemista. Mikäli velallinen ei vastaa tiedusteluihimme, tullaan antamasi tiedot julkaisemaan sellaisenaan.

3. Saatavan tiedot ovat esim. seuraavat:

– velan aihe

– velan määrä

– koska velka on erääntynyt

– velkojan ja velallisen yhteystiedot

Korostettakoon tässä yhteydessä vielä kerran, ettei aikomuksemme ole ryhtyä miksikään velkapoliiseiksi, vaan ainoastaan tehdä kaikille Thaimaassa asuville suomalaisille palvelus kertomalla kuka hoitaa asiansa ja kuka ei. Kuluneen 10 vuoden aikana täällä Thaimaassa on nähty niin monta erilaista ketkua hiihtäjää, että jonkun on aika tehdä näille asioille jotain. Olkoon se sitten thaimaansuomalainen.com

Share →
%d bloggers like this: