Nyt se on tapahtunut. Thaimaansuomalainen -nettisivuston lukijamäärä on suurempi kuin Pattayan Suomalaisen, Hua Hinin Suomalaisen ja Phuketin Suomalaisen levikit yhteensä!

Tammikuussa 2015 kävi Thaimaansuomalaisen nettisivuilla 14.966 lukijaa. Luvussa eivät näy ne yli 200 lukijaa, jotka ovat tilanneet Thaimaansuomalaisen artikkelin joko kännykkäänsä tai kotikoneelleen aina uuden päivityksen ilmestyessä, eli tammikuun 2015 aikana meillä oli yli 15.000 lukijaa. Kiitos siitä kuuluu yksinomaan teille, hyvät lukijamme ja me puolestamme jatkamme sivuston kehitystyötä parhaan osaamisemme ja kykyjemme mukaan.

Talvella lupailemamme sivujen uudistusprojekti on nyt alkanut ja sen näkyvimpänä osana on alkuun nähtävissä nuo nyt myyntiin tulleet superbanneripaikat. Se osa uudistusta mikä ei näy ulospäin on puolestaan se, ettemme enää helmikuusta alkaen ole julkaisseet nimimerkillä tulevaa lukijapalautetta. Thaimaansuomalaisen kommenttikenttä ei ole mikään Suomi 24 -keskustelupalsta, jonne kuka tahansa urpo voi nimimerkin suojissa huudella mitä sylki suuhun tuo. Reilusti omalla nimellä on pelin henki täällä. Näihin asioihin on meininki palata seuraavassa Pöljän paluu -blogissa.

Liitolan Jari apureineen näkyy tekevän jotain muutakin tämän sivuston ulkoasuun liittyen, koska en enää millään osaa laittaa tämän(kään) sivun layout -asetuksia oikein. Jännä nähdä, miltä tämä julkaistuna näyttää…

 

Share →
%d bloggers like this: