Sponsoreilta tihkuneiden tietojen mukaan heihin ollaan oltu yhteyksissä Pattayan rantajalkapalloturnauksen tiimoilta.

Niin Hans Lankarin Jouni Ollila kuin Pattaya Opticalin Burachaikin vahvistavat asian.

– Joo. Oltiin Burachain kanssa yhteyksissä ja nyt näyttää siltä, että myös Pattaya Optical olisi jäämässä pois, mutta Hans Lankari pysynee mukana ja lisäksi olen löytänyt pari uuttakin sponsoria joukkueelle yrittäjäkavereistani, Ollila kertoi puhelimitse tiistaina 30.1.

Pohdimme hetken, kuinka aika mahtaa riittää. Thaimaalainen aikakäsitys kun tunnetusti on hieman erilainen kuin suomalainen.

– Niin. Onhan se ennenkin nähty, että lupaukset ovat lupauksia, mutta toteutus onkin sitten jo toinen juttu, pitkään Pattayalla asunut Ollila hymähtää.

Ennakkokaavailuissa paitavalmistajan kanssa on suunniteltu pelaajille valmistuvan 10 paitaa arvontapäivään 5.2. mennessä ja fanipaitojakin olisi luvassa viimeistään turnauksen alkamispäivänä. Missä muualla niitä myydään kuin Hans Lankarin toimistossa, on vielä avoin kysymys.

– Elämässä pitää aina silloin tällöin ottaa pieniä riskejä, päättää Ollila juttuhetkemme.

Yhteydenotto joukkueen nykyjohtoon toi mukanaan tiedon, että asioista tiedotetaan tarkemmin turnauksen lohkoarvontapäivän 5.2. jälkeen. Silloin viimeistään tiedetään 100 % varmuudella, onko Suomi mukana vai ei.

Magnar on Suomen joukkueen monivuotinen eestiläisvahvistus, jonka rantajalkapallokokemus on auttanut joukkuettamme erittäin paljon.

Magnar on Suomen joukkueen monivuotinen eestiläisvahvistus, jonka rantajalkapallokokemus on auttanut joukkuettamme erittäin paljon.

Share →
%d bloggers like this: