Suomen rantajalkapallojoukkue etsii sponsoritukea helmikuun puolivälissä alkavaa turnausta varten.

Toistaiseksi sitovasti on sponsoriksi ilmoittautunut Pattayan Suomalainen.

Sponsoritukea on jo sen verran kasassa, että joukkueen peliasut saadaan niillä kustannettua, mutta vielä tarvitaan fanipaitoja, ensiapulaukku, muutama pallo, ruokahuoltoa, kentän vuokraa jne. Sponsoriksi halukkaat voivat ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen toimitus@thaimaansuomalainen.com tai puhelimitse MaijaGizmon numeroon 06-1429 2951. Sponsoreille on viimevuotiseen malliin luvassa reilusti näkyvyyttä niin Thaimaansuomalaisen nettisivuilla kuin peli- ja fanipaidoissa ja turnaukseen liittyvissä oheistapahtumissakin.

Suomen joukkue on viime vuosien aikana parantanut otteitaan vuosi vuodelta ja ainoastaan loukkaantumiset veivät meiltä viime vuonna semifinaalipaikan. Tänä vuonna ollaan liikkeellä isommalla porukalla.

Kaikki halukkaat voivat olla mukana meiningissä ostamalla autenttisen Suomen joukkueen fanipaidan, jotka ovat täysin samanlaisia kuin pelipaidatkin, mutta fanipaidoissa on vuosiluvun mukaan numerona 18. Fanipaitojen hinta tulee asettumaan jonnekin 500 – 600 bahtin tienoille.

Suomi on johonkin maailman aikaan saavuttanut turnauksessa pronssia ja tänä vuonna yritetään vähintään samaa, vaikka esimerkiksi jostain Norjasta on taas tulossa puoliammattilaisjoukkue ja tuskin Hollantikaan viime vuodesta yhtään huonontaa. Suomi puolestaan aikoo parantaa.

Tulkaahan taas kaikki kannustamaan Suomea Jomtienin rantaan helmikuussa!

Kahden passin Kaitsu on ketterä, nopea ja osaa lisäksi aivan pirullisia metkuja.

Kahden passin Kaitsu on ketterä, nopea ja osaa lisäksi aivan pirullisia metkuja.

Tagged with →  
Share →
%d bloggers like this: