Saku Thai Co.,Ltd. näyttää juomien lisäksi alkaneen satsata myös ruokakauppaan.

Ensin Sakun myymälään Pattayan Pratamnakin soi nelosella ilmestyi Suomi -seuran sinne toimittamia kinkku-juustosämpylöitä, jotka kahvin kanssa muodostivat ketterän minilounaan kiireisille. Sitten alkoi olla tarjolla vaihtoehtoisesti karjalanpiirakoita. Alkuviikosta Saku Thai teki sopimuksen Scandic Smoked Salmonin kanssa kylmäsavulohen, herkkukurkkujen ja juustojen myynnistä. Tätä tuotevalikoimaa on Peten mukaan meininki kasvattaa vähitellen.

– Lähdetään nyt noilla liikkeelle ja katsellaan, mitä ihmiset kyselevät, oli Koh Changille lähdössä olevan miehen kommentti eilen.

Hinnan kiroissa eivät nyt myynnissä olevat tuotteet ainakaan ole. Sen on Vote todistanut jo useampana vuonna. Tavara kun loppuu aina kesken.

– Niin paljoa en saa savustettua kuin Pattaya vetäisi, naapuri kertoi viime talvena.

Nyt solmittu yhteistyösopimus tuokin helpotusta SSS:n jakeluonglemiin. Savustamo kun sijaitsee Koratissa, niin Voitto itse ei voi jatkuvasti olla Pattayalla vastaamassa kasvavaan kysyntään. Onneksi eväitä nyttemmin saa Saku Thain myymälästä, joka on avoinna maanantaista lauantaihin klo 12 – 19.

Miettusen Peten vauhti ei ainakaan hiljene.

Miettusen Peten vauhti ei ainakaan hiljene.

Tagged with →  
Share →
%d bloggers like this: