Eihän tästä tule enää mitään! Vaimo perusti pesulan taatakseen pikkusiskolleen työpaikan ja nyt, kun kaikki on valmista ovat Siam Oriental Elegance 2:n asukkaat erittäin tyytyväisiä siihen, että talossa on toimiva pesula. Kaikki, paitsi yksi.

Tämä kaljupää venäläinen tuli vaimolle sanomaan, että hänen täytyy siirtää vuokraisännän meille luovuttaman parkkipaikan eristäviä kukkaruukkuja niin, että hän saa autonsa parkkeerattua helpommin. Vaimo ei oikein tiennyt millä oikeudella joku kuulapää tulee kertomaan mitä meidän täytyy vuokraamiemme tilojen kanssa tehdä, joten soitti sitten minulle. Onneksi olin kotona.

Kipaisin sen noin 100 metriä vaimoni pesulalle ja selitin ryssälle, että meillä lännessä on semmoinen sanonta, että “Money talks and bullshit walks. Kerroin, että jos me maksamme vuokraa tuosta tilasta, niin ei siihen ainakaan kukaan ryssä tule sanomaan mitä meidän sen kanssa pitää tehdä. Hän sen sijaan ei maksa mitään vuokraa mistään tilasta eikä edes omista mitään kyseisestä taloyhtiöstä ennen kuin osakekirjat tulevat. Muistin myös mainita tämän ehkä olevan kolhoosiasumiseen tottuneille kommareille ylivoimaista ymmärtää.

Tämä oli jollekin venäläiselle ylikäymätön paikka.

Tämä oli jollekin venäläiselle ylikäymätön paikka.

Kerroin vielä näkeväni paljon vapaita paikkoja pitkin taloyhtiön parkkialuetta ja ehdotin, että laukkuryssän kannattaisi ehkä harkita harjoittelemista sinne parkkeeramiseen sillä seurauksella, että ryhnä lähti Siam Orientalin toimistoon “selvittämään tätä asiaa”.

En tiedä tänäkään päivänä millainen keskustelu siellä käytiin, mutta ensin nahkatukka oli pari päivää poissa koko parkkialueelta ja on nyttemmin parkkeerannut autonsa mielenosoituksellisesti kuivaustelineidemme viereen, vaikka jo kertaalleen kolhi vanteitaan niiden kukkaruukkujen kanssa. Luckilla kävi ryssää sääliksi ja hän siirsi niitä kukkaruukkuja pari metriä taaemmas, mutta nähtyäni sen minä tänään siirsin ne takaisin alkuperäisille paikoilleen.

Eihän kaikki näissä taloissa sentään voi mennä niin kuin ryssät haluaa…

Share →
%d bloggers like this: