Ruotsin passilla Pattayalla oleskellut Marcus Sten Tapio Karhapää, 34, saa syytteen kuolemantuottamuksesta kun hänen tyttöystävänsä Thanawat Jittiwut, 24, putosi heidän yhteisen asuntonsa parvekkeelta riidan seurauksena.

Pattayan poliisin mukaan pariskunta oli ollut yhdessä neljä vuotta, mutta syntynyt riita koski Karhapään oletettua suhdetta toisen naisen kanssa. Rikostutkijoiden mukaan asunnossa oli selvästi havaittavissa merkkejä kiivaasta riitelystä.

Karhapää myönsi riidelleensä mykän tyttöystävänsä kanssa ja kertoi tyttöystävän menneen parvekkeelle ilmeisenä aikomuksenaan hypätä kahdeksan kerrosta alemmas maahan heidän Buddha Hillillä sijaitsevan asuntonsa parvekkeelta. Syytetyn kertomuksen mukaan hän oli seurannut tyttöystäväänsä parvekkeelle pyrkimyksenään estää tämän hyppyaikeet ja syntyneen käsikähmän aikana uhri oli livennyt parvekkeen kaiteelta, jonka päälle oli jo ehtinyt kiivetä.

Kampaeng Phetistä kotoisin oleva uhri oli kaikkien ihmeeksi ambulanssin saapuessa vielä hengissä, mutta kuoli vammoihinsa pattayalaisessa sairaalassa. Mikäli Karhapää tuomitaan syytteen mukaisesti, on edessä 10 vuotta toivottavasti edes valtaosaltaan ruotsalaisessa vankilassa.

Sairaalaan vietäessä uhri oli ollut vielä elossa. (kuvituskuva)

Sairaalaan vietäessä uhri oli ollut vielä elossa. (kuvituskuva)

Share →
%d bloggers like this: