Meillä on ilo kertoa, että kulttikirjasta “Rahasta lähimmäistäsi” on ensi viikolla tulossa uusi painos, jonka tiedot on päivitetty 10 vuoden takaisesta tämän päivän Pattayalle.

Maanantaina saadun tiedon mukaan kirja valmistuu painokuntoon vielä tämän päivän aikana ja menee painoon jos ei tänään, niin viimeistään huomenna.

Asiaa tuntemattomille tiedoksi kirjan olevan humoristinen kuvaus Pattayan elämänmenosta sekä kaikista niistä keinoista, joilla täkäläiset yön kuningattaret pyrkivät siirtämään mahdollisimman suuren osan ulkomaalaismiesten varallisuudesta omaksi varallisuudekseen mahdollisimman tehokkaasti ja keinoja kaihtamatta. Se kertoo täkäläisistä elämänarvoista tyyliin: “Pattayaa voisi verrata taistelutantereeksi, jossa ensimmäisiä kaatuneita olivat totuus ja logiikka.”

Kirjan hinnaksi tulee kaikissa jälleenmyyntipisteissä 750 bahtia ja postitse tietysti vielä postikulut päälle. Mikäli haluat varmistaa oman kappaleesi, niin tee ennakkotilaus Thaimaansuomalaisen nettikirjakaupan sähköpostiin kirjakauppa@thaimaansuomalainen.com
Kirjoja ei tarvitse maksaa ennen kuin niiden toimitukset alkavat.

Mikäli haluat myydä kirjaa esimerkiksi Hua Hinissä tai vaikka Bangkokissa, niin ota yhteyttä samaan osoitteeseen. Alla uudistetun painoksen kannet.

rahasta lähimmäistäsi 2017 kansi copy

Share →
%d bloggers like this: